Gostilna Kurej

  • Blejska cesta 6, 4260 Bled
  • 48.4 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Vabimo vas, da pri nas, v družbi sorodnikov, prijateljev ali poslovnih partnerjev, preživite nekaj lepih trenutkov ob dobri hrani, odlični postrežbi in izbrani pijači.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Gostilna Kurej Vabimo vas, da pri nas, v družbi sorodnikov, prijateljev ali poslovnih partnerjev, preživite nekaj lepih trenutkov ob dobri hrani, odlični postrežbi in izbrani pijači. /upload/restaurant/gostilna-kurej-bled.jpg
Blejska cesta 6 4260 Bled
2 + 386 83 805 488 Gostilna Kurej

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 1129 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

5

Odlične malice. Se vrnem poskusiti še kakšo jed z jedilnika. Postrežba malic je lahko za zgled marsikateri gostilni. Osebje je zverzirano, preden se usedeš si postrežen.

| pred 2 tedni

5

Zelo okusna hrana. Osebje fantastično, nasmejano. Počutiš se dobrodošlega. Nad pričakovanji v vseh pogledih, bila sem prvič.

| pred enim letom

5

Odlična hrana, prijazno osebje, prijeten ambient, dobra lokacija, parkirišče, Priporočam!

| pred 6 meseci

5

Prijetna gostilna v čudovitem kraju , z odlično hrano in prijaznim osebjem. Toplo priporočam.

| pred enim letom

1

Danes smo se ustavili kot že velikokrat prej v Kureju. V sedli smo se na teraso, po 10 minutah pride kelnrca pospraviti od prejšnjih gostov kozarce itd. Ne vpraša kaj boste pili, jedli nič samo gledala je k sosednji mizi, ki so se usedli tujci. Po se dodatnih 10minutah čakanja smo vstali in odšli z terase. Seveda med čakanjem je kelnarica prijazno tujce postregla kot z pijače in jedačo. Nas Slovencev, domačinov pa kot, da nas ni.Me zanima kako se boste obnašali meseca oktobra, novembra, decembra ko ni tujih gostov? Žalostno toda resnično kako smo domači gostje nič vredni. Luka to je pa zelo slaba reklama za tebe kljub zadostnemu kadru na današnji izmeni niste zelili domačinov postreči. Bili smo več let vaši gostje, ampak z današnjim odnosom nas ne bo več k vam in morda še koga drugega.

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: