Okrepčevalnica Jurček

  • Rebr 29, 4260 Bled
  • 49 km
  • Odprto

Ponudba

Hot dogi pice, toast in local sausages.

O nas

Pizzerijo Jurček najdete na izhodu soteske Vintgar, ki je 2 km oddaljena od Bleda. S terase se razprostira čudovit razgled po Gorenjski. Poleg raznovrstnih pizz iz krušne peči vam nudijo tudi narezke in solate. Za otroke je urejeno otroško igrišče. Pizzo vam pripeljejo tudi na dom.

Nudimo

Dostava na dom
Ponudba za vegetarijance
Okrepčevalnica Jurček Pizzerijo Jurček najdete na izhodu soteske Vintgar, ki je 2 km oddaljena od Bleda. S terase se razprostira čudovit razgled po Gorenjski. Poleg raznovrstnih pizz iz krušne peči vam nudijo tudi narezke in solate. Za otroke je urejeno otroško igrišče. Pizzo vam pripeljejo tudi na dom. /upload/restaurant/okrepcevalnica-jurcek-bled.jpg
Rebr 29 4260 Bled
+386 4 574 02 25 Okrepčevalnica Jurček

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 540 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 letoma

4

Prijetna lokacija z razgledom na hribe in doline. Primerno za majhne otroke in tudi za domače živali. Na terasi strežejo pijačo in domačo hrano, ki vam popestri uživanje na svežem zraku.

| pred 2 letoma

5

Super dobra postezba prijazne punce lep razgled dobra hrana ohlajena pijaca se prileze po tem kratkem vzponu. Seveda tudi cudovito okolje. V blizini Vintgar, ki je tudi vreden ogleda, pa seveda super razgled na celotno blejsko dolino in ob lep.vremenu se vidi se dlje.

| pred 3 leti

5

Odlična lokacija s pogledom na dolino in okoliške hribe. Prijazen lastnik in osebje ki si vzamejo čas tudi za vas. Toplo priporočam.

Več mnenj