Oštarija Babji zob

  • Cesta Svobode 8, 4260 Bled
  • 47 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

NEKEJ ZA LAŽJE POČAKAT

ŽUPCE ZA ŽELODČEK POGRET 

PAŠTE 

RIŽOTE 

ARBORIO STEAK HOUSE 

HIŠNI PRVAKI 

KROŽNIKI DO SITGA NAJEST 

UJETO V MREŽO 

SOLATNI KROŽNIKI 

SLADKI KOTIČEK

O nas

Ena od legend pravi, da je na Jelovici živela stara baba, čarovnica, ki je nabirala zelišča, ter v dolino pošiljala svoje uroke. Nekega dne ji ob nabiranju zelišč spodrsne in ko tako omahne v globine prostrane odkoder slišati je bilo še vedno njene uroke stare. In iz odmeva gora slišati urok bilo je celo v dolino: Jelovica ti ne boš več strma kot prej, takoj škrbino naredi na mesti tej.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Oštarija Babji zob Ena od legend pravi, da je na Jelovici živela stara baba, čarovnica, ki je nabirala zelišča, ter v dolino pošiljala svoje uroke. Nekega dne ji ob nabiranju zelišč spodrsne in ko tako omahne v globine prostrane odkoder slišati je bilo še vedno njene uroke stare. In iz odmeva gora slišati urok bilo je celo v dolino: Jelovica ti ne boš več strma kot prej, takoj škrbino naredi na mesti tej.

/upload/restaurant/ostarija-babji-zob-bled.jpg
Cesta Svobode 8 4260 Bled
2 +386 8 381 05 84 Oštarija Babji zob

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 1566 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 letoma

5

V dobri družbi smo preživeli čudovit večer. Hrana je bila okusna, krožniki pa lepo dekorirani. Natakar je bil zelo prijazen in je znal ponuditi zelo dobre jedi. Vodo smo dobili postreženo v izvirne lončke, apertiv skrbno izbran, dobro vino... Zagotovo pridemo spet.

| pred 2 letoma

4

Zelo zadovoljni 😋 Prijazna postrežba in lepo urejen ambient. Hrana zelo dobra, odlična tudi sladica. Problem je parkiranje, moraš imeti kar srečo da ga najdeš. Še se vrnemo.

| pred 3 leti

4

Lepo urejena restavracija. Lokacija ni slaba, vendar je treba upoštevati, da mora biti obiskovalec peš. Kratkotrajno parkiranje v bližini je precejšnja loterija. Bogata izbira jedi, ki so (po vzoru restavracij v tujini) naštete na oglasnih listih pred vhodom. Pohvalno. Simpatična je tudi oprema (krožniki, deska, pribor ...). Okus jedi je malo nad povprečjem. Veliko dajo na dekoracijo jedi, čeprav bi bilo morda bolje, da bi tisto energijo porabili za bolj domačo kuho. Postrežba - za odtenek preveč prijazno. Res ni treba gosta med jedjo spraševati, če se je pravilno odločil. Prav tako postrežba ni najhitrejša - navsezadnje ni "slow food" restavracija. Zaključek: nadpovprečno, toplo priporočam.

| pred 2 letoma

5

Super restavracija! Prijazno osebje! Vrhunska hrana, ampak res dobra hrana se splača probat!

| pred 2 letoma

4

Originalni interier, dobra lokacija, dobra hrana v originalnih starih posodah, psom prijazno, a cene so zelo močne.

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: