Picerija Rustika

  • Riklijeva cesta 13, 4260 Bled
  • 47.3 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Nudimo vam več kot 20 vrst pic, več vrst solat in velike domače hamburgerje, tople sendviče in čevapčiče. Za vsak okus nekaj. Ponujamo pa vam tudi možnost, da si pico sestavite sami. Tako lahko izberete sestavine, ki jih imate najraje in uživate v svoji »mojstrovini«.

Poleti vas vabimo, da se osvežite in spočijete na zgornji terasi, pozimi pa se lahko pogrejete v topli notranjosti ob pogledu na ogenj v krušni peči. Picerija se nahaja v bližini cerkve svetega Martina, ki je vredna ogleda, pa tudi od jezera in grajskega kopališča smo oddaljeni le nekaj 100 metrov.

O nas

Pizzeria Rustika se nahaja v najlepšem kraju v Sloveniji – Bledu. Notranjost pricerije je gostom prijazna, saj je urejena v starem kmečkem slogu, s prijetnimi barvami in ročno izdelanimi mozaiki, ki dajo občutek sprejetosti, topline in domačnosti.

Nudimo

Dostava na dom
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Picerija Rustika Pizzeria Rustika se nahaja v najlepšem kraju v Sloveniji – Bledu. Notranjost pricerije je gostom prijazna, saj je urejena v starem kmečkem slogu, s prijetnimi barvami in ročno izdelanimi mozaiki, ki dajo občutek sprejetosti, topline in domačnosti.
Riklijeva cesta 13 4260 Bled
2 +386 4 5768 900 Picerija Rustika

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 1773 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

3

Osebje je bilo prijazno, pizze nic posebnega, cene malo prevec navite glede na to da imajo goste pozimi in poleti, tukaj ni samo sezona...

| pred enim tednom

4

Zelo dobra pizza, vendar za moje mnenje ne najboljša v okolici Bleda. Cene solidne.

| pred enim tednom

5

Prijazna postrežba, slastni burger, še boljše pice🙂

| pred 2 tedni

4

Legendarna blejska pizzeria drži fantastično raven kakovosti in sprejemljive cene. Pivo ravno pravšnje temperature. Pizza, kar se tiče testa, najboljša možna. Ampak "Melancana" je vseeno malo razočarala. Le za vzorec kisle, vložene melancane. In ja, naval obiskovalcev, vrsta čakajočih super, a ne toliko za apetit.

Več mnenj