X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Picerija Rustika

  • Riklijeva cesta 13, 4260 Bled
  • 117.5 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Nudimo vam več kot 20 vrst pic, več vrst solat in velike domače hamburgerje, tople sendviče in čevapčiče. Za vsak okus nekaj. Ponujamo pa vam tudi možnost, da si pico sestavite sami. Tako lahko izberete sestavine, ki jih imate najraje in uživate v svoji »mojstrovini«.

Poleti vas vabimo, da se osvežite in spočijete na zgornji terasi, pozimi pa se lahko pogrejete v topli notranjosti ob pogledu na ogenj v krušni peči. Picerija se nahaja v bližini cerkve svetega Martina, ki je vredna ogleda, pa tudi od jezera in grajskega kopališča smo oddaljeni le nekaj 100 metrov.

O nas

Pizzeria Rustika se nahaja v najlepšem kraju v Sloveniji – Bledu. Notranjost pricerije je gostom prijazna, saj je urejena v starem kmečkem slogu, s prijetnimi barvami in ročno izdelanimi mozaiki, ki dajo občutek sprejetosti, topline in domačnosti.

Nudimo

Dostava na dom
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Picerija Rustika Pizzeria Rustika se nahaja v najlepšem kraju v Sloveniji – Bledu. Notranjost pricerije je gostom prijazna, saj je urejena v starem kmečkem slogu, s prijetnimi barvami in ročno izdelanimi mozaiki, ki dajo občutek sprejetosti, topline in domačnosti.
Riklijeva cesta 13 4260 Bled
2 +386 4 5768 900 Picerija Rustika

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 1532 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Daleč najboljša pizzerija na Gorenjskem! Vedno ko smo na tem koncu gremo sem na pico. Pa še našega 4nožnega prijateljčka smemo imeti pod mizo. 🐾🐶

| pred 3 tedni

3

Pizza bi lahko bila boljsa, manj stiskaska. Preskromna!

| v zadnjem tednu

5

Hitra postrezba veliko izbire dobre pice

| pred 4 meseci

5

Odlična postrežba in prijazno osebje hrana na vrhunskem nivoju.. Kar tako naprej

| pred 6 meseci

5

Odličen piščančji burger. Postrežba vredu, natakar prijazen. Nismo dolgo čakali. Ljudje vejo da je hrana dobra kar pomeni da lahko predvsem med vikendom in ob večerih naletite na gnečo - posebaj med turistično sezono. Priporočam rezervacijo. Restavracija vredna obiska, meni osebno je plus tudi to, da je umaknjena od glasnega centra. Odlična destinacija za kosilo po obisku kopališča Bled.

Več mnenj