Picerija Rustika

  • Riklijeva cesta 13, 4260 Bled
  • 47.3 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Nudimo vam več kot 20 vrst pic, več vrst solat in velike domače hamburgerje, tople sendviče in čevapčiče. Za vsak okus nekaj. Ponujamo pa vam tudi možnost, da si pico sestavite sami. Tako lahko izberete sestavine, ki jih imate najraje in uživate v svoji »mojstrovini«.

Poleti vas vabimo, da se osvežite in spočijete na zgornji terasi, pozimi pa se lahko pogrejete v topli notranjosti ob pogledu na ogenj v krušni peči. Picerija se nahaja v bližini cerkve svetega Martina, ki je vredna ogleda, pa tudi od jezera in grajskega kopališča smo oddaljeni le nekaj 100 metrov.

O nas

Pizzeria Rustika se nahaja v najlepšem kraju v Sloveniji – Bledu. Notranjost pricerije je gostom prijazna, saj je urejena v starem kmečkem slogu, s prijetnimi barvami in ročno izdelanimi mozaiki, ki dajo občutek sprejetosti, topline in domačnosti.

Nudimo

Dostava na dom
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Picerija Rustika Pizzeria Rustika se nahaja v najlepšem kraju v Sloveniji – Bledu. Notranjost pricerije je gostom prijazna, saj je urejena v starem kmečkem slogu, s prijetnimi barvami in ročno izdelanimi mozaiki, ki dajo občutek sprejetosti, topline in domačnosti.
Riklijeva cesta 13 4260 Bled
2 +386 4 5768 900 Picerija Rustika

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 3396 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Bili smo super zadovoljni. Ambient lep, super hrana in pijača, ter odličn, hitra in prijazna postrežba. Natakar Luka je bil top. :)

| pred 5 meseci

5

Pizza je res vrhunska, sestavljena premišljeno in iz res kvalitetnih sestavin. Tudi glede postrežbe nimam nikakršnih pripomb. Osebje je ustrežljivo in se trudi, da se gost res dobro počuti. Samo tako naprej! Ko si bom zaželel res dobre pizze, pridem zopet k vam.

| pred enim mesecem

5

Dobra pica, solidne cene in zelo prijazno osebje

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: