Restavracija Panorama

  • Cesta svobode 12, 4260 Bled
  • 46.5 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Restavracija Panorama ponuja raznovrstno kulinariko, njena posebnost pa so tipične slovenske in še posebej gorenjske jedi, združene pod naslov »Prave slovenske jedi«. Mogoče je poskusiti tipične slovenske predjedi kot npr. slovenski pršut ali sirovi štruklji, glavne jedi, kot so kranjska klobasa z zeljem ali idrijski žlikrofi, ter tipične slovenske sladice od originalne blejske kremne rezine do prekmurske gibanice.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Restavracija Panorama Restavracija Panorama ponuja raznovrstno kulinariko, njena posebnost pa so tipične slovenske in še posebej gorenjske jedi, združene pod naslov »Prave slovenske jedi«. Mogoče je poskusiti tipične slovenske predjedi kot npr. slovenski pršut ali sirovi štruklji, glavne jedi, kot so kranjska klobasa z zeljem ali idrijski žlikrofi, ter tipične slovenske sladice od originalne blejske kremne rezine do prekmurske gibanice. /upload/restaurant/restavracija-panorama-bled.jpg
Cesta svobode 12 4260 Bled
2 + 386 4 579 12 75 Restavracija Panorama

Skupna ocena: 3,6

(Skupna ocena je seštevek 509 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 6 meseci

5

Prirejajo čudovite plesne večere.

| pred 8 meseci

2

Razen pogleda na jezero in grad totalno razočaranje. 4.1.2020 sva s soprogo v restavraciji Panorama naročila dve kremšniti, ki sta bili na pogled čudoviti, a že pri prvem grižljaju je sledilo razočaranje. Glede na reklamo in tradicijo ter ceno (4,70€ za kos), bi pričakoval eksplozijo okusa, pa ni bilo tako. Najprej lisnato testo na vrhu licne oblike a grenkega (prepečenega) okusa, smetana čvrsta pa brez pravega okusa (nekoliko vodena), krema čvrsta a brez viskoznosti in okusa, in ko jo v ustih malo zadržiš postane na jeziku kašasta. Spodnje testo enakega okusa kot zgornje. Glede na okušano lahko povem, da sem širom naše lepe domovine jedel že neprimerno boljše kremšnite, kar me malo jezi, ker tu v zibeljki kremšnite in najbolj opevani lokaciji na Bledu dobiš občutek, da je vse samo maska in da se za reklamo in visoko ceno skriva le past za turiste, kvaliteta pa sploh ni pomembna. Hmm, pa da ne omenjam zdolgočasenega in glede števila gostov (z nama cca. 20) preštevilnega osebja (4 v strežbi). Da zaključim, tukaj me ne vidijo več, vsem, ki pa to berete pa svetujem na kremšnito pojdite raje drugam. Priporočam slaščičarno Kukelj Velike lašče, ta kremšnita vas bo "sezula". Ampak na koncu koncev TO JE SAMO MOJ JEZIK IN MOJE MNENJE.

| pred enim letom

4

Odličen razgled in okusna hrana rešujeta ugled restavracije, katerega kvarijo nezainteresirani natakarji.

| pred enim letom

5

Zelo lep razgled

| pred 6 meseci

4

Mesto Bled je lepo mesto,ki je vredno ogleda in ne pozabiti pogedat gradu

Več mnenj