Restavracija Sova

  • Cesta svobode 37, 4260 Bled
  • 46.4 km
  • Zaprto

Ponudba

S srcem in kreativnostjo pripravljen in postrežen izbor kulinaričnih dobrot, ki prepletajo staro in moderno, začinjeno s ščepcem svojega. 

O nas

Restavracija Sova se nahaja v majhni vasici Mlino, ob obali Blejskega jezera, v neposredni bližini matičnega priveza tradicionalne blejske pletne ter postajališča turističnega vlakca. Ponaša se s čudovitim razgledom na Blejski otok, jezersko kotanjo in okoliške hribe. Od središča Bleda je oddaljena 15 min lahkotne hoje po čudoviti obali jezera.

Nudimo

Malice
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
Restavracija Sova Restavracija Sova se nahaja v majhni vasici Mlino, ob obali Blejskega jezera, v neposredni bližini matičnega priveza tradicionalne blejske pletne ter postajališča turističnega vlakca. Ponaša se s čudovitim razgledom na Blejski otok, jezersko kotanjo in okoliške hribe. Od središča Bleda je oddaljena 15 min lahkotne hoje po čudoviti obali jezera. /upload/restaurant/restavracija-sova-bled.jpg
Cesta svobode 37 4260 Bled
+386 59 132 100 Restavracija Sova

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 1083 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 7 meseci

5

Podati mnenje po takšnji izkušnji je res nekaj enostavnega... Odločili smo se za kosilo pri Vas Juha...domača jurčkova je bila dobra...ampak tartufova juha s pršutovim čipsom, parmezan in profiteroli pa je nekaj božanskega...jaz še boljše juhe nisem jedel. Glavna jed...pljukanci s črnimi tartufi in sovin grill krožnik...norooo tudi navadna mešana solata ni čisto navadna...večvrstna zelenjava Za sladico pa žal nismo imeli več prostora Že pri osebju vidiš tisto nekaj VEČ, ki ga namenijo gostu. Cena je višja, ampak bom pri naslednjem obisku Bleda spet z veseljem dal Noro Noro Noro Zelo priporočljivo in se z veseljem vrnemo🔝🔝🔝

| pred 8 meseci

5

Sova ima neklasično gostinsko ponudbo, ki prijetno preseneti z izbiro in kakovostjo hrane. Če za sebe želite narediti nekaj več in se nagraditi, potem si privoščite nekaj iz njihovega menija.Natakarji vam bodo pri izbiri prijazno svetovali. Ne pozabite sladice 😋.

| pred 10 meseci

5

Odlična lokacija ob jezeru, malo problema glede parkiranja. Osebje izredno prijazno, ustrežljivo. Hrana je na vrhunskem nivoju, isto postrežba. Cene so primerne turističnemu mestu. Ambient je odličen.

| pred 6 meseci

5

Natakrji so super hrana je pa odlična

Več mnenj