Restavracija Sova

  • Cesta svobode 37, 4260 Bled
  • 46.4 km
  • €€€
  • Odprto

Ponudba

S srcem in kreativnostjo pripravljen in postrežen izbor kulinaričnih dobrot, ki prepletajo staro in moderno, začinjeno s ščepcem svojega. 

O nas

Restavracija Sova se nahaja v majhni vasici Mlino, ob obali Blejskega jezera, v neposredni bližini matičnega priveza tradicionalne blejske pletne ter postajališča turističnega vlakca. Ponaša se s čudovitim razgledom na Blejski otok, jezersko kotanjo in okoliške hribe. Od središča Bleda je oddaljena 15 min lahkotne hoje po čudoviti obali jezera.

Nudimo

Malice
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
Restavracija Sova Restavracija Sova se nahaja v majhni vasici Mlino, ob obali Blejskega jezera, v neposredni bližini matičnega priveza tradicionalne blejske pletne ter postajališča turističnega vlakca. Ponaša se s čudovitim razgledom na Blejski otok, jezersko kotanjo in okoliške hribe. Od središča Bleda je oddaljena 15 min lahkotne hoje po čudoviti obali jezera. /upload/restaurant/restavracija-sova-bled.jpg
Cesta svobode 37 4260 Bled
3 +386 59 132 100 Restavracija Sova

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 1979 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 leti

5

Podati mnenje po takšnji izkušnji je res nekaj enostavnega... Odločili smo se za kosilo pri Vas Juha...domača jurčkova je bila dobra...ampak tartufova juha s pršutovim čipsom, parmezan in profiteroli pa je nekaj božanskega...jaz še boljše juhe nisem jedel. Glavna jed...pljukanci s črnimi tartufi in sovin grill krožnik...norooo tudi navadna mešana solata ni čisto navadna...večvrstna zelenjava Za sladico pa žal nismo imeli več prostora Že pri osebju vidiš tisto nekaj VEČ, ki ga namenijo gostu. Cena je višja, ampak bom pri naslednjem obisku Bleda spet z veseljem dal Noro Noro Noro Zelo priporočljivo in se z veseljem vrnemo🔝🔝🔝

| pred enim letom

5

Na Mlinem, blizu Bleda, Restavracija Sova. Hrana 5☆, lokacija ob cesti polni prometa, ambient odlično, poleg jezera, zaposleni kapo dol, odlično, težave le pri parkirnem mestu, cene pa tudi izstopajo od okolice. PRIPOROCAM!!!!

| pred 4 leti

5

Sova ima neklasično gostinsko ponudbo, ki prijetno preseneti z izbiro in kakovostjo hrane. Če za sebe želite narediti nekaj več in se nagraditi, potem si privoščite nekaj iz njihovega menija.Natakarji vam bodo pri izbiri prijazno svetovali. Ne pozabite sladice 😋.

| pred 2 letoma

5

Neverjetna postrežba, obisk toplo priporočam. Hrana zelo okusna, ambient je pa blejsko jezero 🙌🏻😉

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: