X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Restavracija Topolino

  • Ljubljanska 26, 4260 Bled
  • 7166.6 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Toplino je brez dvoma najboljša restavracija na tem delu Gorenjske. Gre za edinstveno slow food gostilno, kjer boste priča enkratnim kulinaričnim dosežkom, ki so delo mojstra Zorana Stančiča. Prisegajo na sezonske jedi, sveže sestavine, majhne porcije in idealno spremljavo z vinom. Njoki tu postanejo prave umetnine, saj jih delajo tako iz rdeče pese kot iz špinače. Slednje prekrijejo z dimljeno kozjo skuto, zelene šparglje pa postrežejo na špargljevem pireju.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Restavracija Topolino Toplino je brez dvoma najboljša restavracija na tem delu Gorenjske. Gre za edinstveno slow food gostilno, kjer boste priča enkratnim kulinaričnim dosežkom, ki so delo mojstra Zorana Stančiča. Prisegajo na sezonske jedi, sveže sestavine, majhne porcije in idealno spremljavo z vinom. Njoki tu postanejo prave umetnine, saj jih delajo tako iz rdeče pese kot iz špinače. Slednje prekrijejo z dimljeno kozjo skuto, zelene šparglje pa postrežejo na špargljevem pireju. /upload/restaurant/restavracija-topolino-bled.jpg
Ljubljanska 26 4260 Bled
2 +386 31 310 090 Restavracija Topolino

Skupna ocena: 3,3

(Skupna ocena je seštevek 118 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 10 meseci

5

Odlična hrana in pijača ter zelo ljubezniva postrežba

| pred 2 letoma

4

Slovenske jedi

| pred enim mesecem

4

This place now goes by the name Gostilna Bled. I ordered the Diavola pizza, which was very reasonable for the price. I don't know anywhere else in Bled where you can order a pizza and beer for less than 10 euro. The place has received a lot of bad reviews for its other food so maybe stick to the pizza.

Več mnenj