Restavracija Vrtnarija

  • Cesta Gorenjskega odreda 16, 4260 Bled
  • 46.3 km
  • Zaprto

Ponudba

Restavracija Vrtnarija temelji na lokalni in sezonsko pridelani hrani.

Sezonska zelenjava in sadje, uporabljena v napitkih in hrani, sta z našega vrta, preostale sestavine, ki ne rastejo v resortu, pa prihajajo z okoliških kmetij ali so ekološko pridelane.

Vsa pijača na jedilnem listu je slovenskega izvora.

Pri kuhanju ne uporabljamo aditivov in ojačevalcev okusa.

Prijazno osebje vam bo postreglo z najboljšim, kar ponujajo lasten vrt in lokalne kmetije. Za posebno kulinarično doživetje pa poskrbijo naši kuharski mojstri, ki prvovrstne sestavine nadgradijo in jim dajo novo vsebino. Izkusili boste slovensko tradicijo na popolnoma nov način.

O nas

Restavracija Vrtnarija temelji na lokalni in sezonsko pridelani hrani. Sezonska zelenjava in sadje, uporabljena v napitkih in hrani, sta z našega vrta, ostale sestavine, ki ne rastejo v resortu, pa prihajajo z okoliških kmetij ali so ekološko pridelane. Vsa pijača na jedilnem listu je slovenskega izvora. Pri kuhanju ne uporabljamo aditivov in ojačevalcev okusa. Prijazno osebje Vas bo postreglo z najboljšim, kar ponujajo lasten vrt in lokalne kmetije.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Restavracija Vrtnarija Restavracija Vrtnarija temelji na lokalni in sezonsko pridelani hrani. Sezonska zelenjava in sadje, uporabljena v napitkih in hrani, sta z našega vrta, ostale sestavine, ki ne rastejo v resortu, pa prihajajo z okoliških kmetij ali so ekološko pridelane. Vsa pijača na jedilnem listu je slovenskega izvora. Pri kuhanju ne uporabljamo aditivov in ojačevalcev okusa. Prijazno osebje Vas bo postreglo z najboljšim, kar ponujajo lasten vrt in lokalne kmetije. /upload/restaurant/restavracija-vrtnarija-bled.jpg
Cesta Gorenjskega odreda 16 4260 Bled
+386 838 99220 Restavracija Vrtnarija

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 60 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Vrhunsko vse po vrsti: okolje, arhitektura, ljudje, hrana.

| pred 9 meseci

5

Super odlična restavracija z top hrano in ambient je na nivoju

| pred enim letom

5

Lahko rečem le super. Izbira na meniju bolj skopa ampak tisto kar ponujajo je pa odlično. Postrežba na nivoju prav tako izbira vin.

| pred 2 letoma

5

Fantastično eko green oddih !!

| pred 11 meseci

5

Odličen ambient, odlična hrana,...popolen kraj za romantičen zmenek.

Več mnenj