X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Restavracija Vrtnarija

  • Cesta Gorenjskega odreda 16, 4260 Bled
  • 117.1 km
  • Odprto

Ponudba

Restavracija Vrtnarija temelji na lokalni in sezonsko pridelani hrani.

Sezonska zelenjava in sadje, uporabljena v napitkih in hrani, sta z našega vrta, preostale sestavine, ki ne rastejo v resortu, pa prihajajo z okoliških kmetij ali so ekološko pridelane.

Vsa pijača na jedilnem listu je slovenskega izvora.

Pri kuhanju ne uporabljamo aditivov in ojačevalcev okusa.

Prijazno osebje vam bo postreglo z najboljšim, kar ponujajo lasten vrt in lokalne kmetije. Za posebno kulinarično doživetje pa poskrbijo naši kuharski mojstri, ki prvovrstne sestavine nadgradijo in jim dajo novo vsebino. Izkusili boste slovensko tradicijo na popolnoma nov način.

O nas

Restavracija Vrtnarija temelji na lokalni in sezonsko pridelani hrani. Sezonska zelenjava in sadje, uporabljena v napitkih in hrani, sta z našega vrta, ostale sestavine, ki ne rastejo v resortu, pa prihajajo z okoliških kmetij ali so ekološko pridelane. Vsa pijača na jedilnem listu je slovenskega izvora. Pri kuhanju ne uporabljamo aditivov in ojačevalcev okusa. Prijazno osebje Vas bo postreglo z najboljšim, kar ponujajo lasten vrt in lokalne kmetije.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Restavracija Vrtnarija Restavracija Vrtnarija temelji na lokalni in sezonsko pridelani hrani. Sezonska zelenjava in sadje, uporabljena v napitkih in hrani, sta z našega vrta, ostale sestavine, ki ne rastejo v resortu, pa prihajajo z okoliških kmetij ali so ekološko pridelane. Vsa pijača na jedilnem listu je slovenskega izvora. Pri kuhanju ne uporabljamo aditivov in ojačevalcev okusa. Prijazno osebje Vas bo postreglo z najboljšim, kar ponujajo lasten vrt in lokalne kmetije. /upload/restaurant/restavracija-vrtnarija-bled.jpg
Cesta Gorenjskega odreda 16 4260 Bled
+386 838 99220 Restavracija Vrtnarija

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 51 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Lahko rečem le super. Izbira na meniju bolj skopa ampak tisto kar ponujajo je pa odlično. Postrežba na nivoju prav tako izbira vin.

| pred 2 tedni

5

Odličen ambient, odlična hrana,...popolen kraj za romantičen zmenek.

| pred 10 meseci

4

Sam prihod v skriti del Bleda dočara prijeten ambient restavracije Vrtnarija. Občutek imaš, kot bi jedel v naravi. Pripravljen jedilnik ob tednu restavracij je pobožal naše borbočice, katere smo poplaknili z izvrstno izbranimi vini. Pohvalil bi še prijazno osebje. Izlet v Vrnarijo se je končal s prijetnimi občutki. Pohvalno.

| pred 2 letoma

5

Fantastično eko green oddih !!

| pred enim tednom

5

I've simply never had a dinner like this in my entire life. I had the pork and it was out of this world. Their craft beer was to die for and the staff were incredibly nice. Don't even get me started on the decor, the place it covered in beautiful green plants and has its own outdoor area with it's own private man made pond. It amazing. Simply amazing.

Več mnenj