X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Restavracija Vrtnarija

  • Cesta Gorenjskega odreda 16, 4260 Bled
  • 117.1 km
  • Odprto

Ponudba

Restavracija Vrtnarija temelji na lokalni in sezonsko pridelani hrani.

Sezonska zelenjava in sadje, uporabljena v napitkih in hrani, sta z našega vrta, preostale sestavine, ki ne rastejo v resortu, pa prihajajo z okoliških kmetij ali so ekološko pridelane.

Vsa pijača na jedilnem listu je slovenskega izvora.

Pri kuhanju ne uporabljamo aditivov in ojačevalcev okusa.

Prijazno osebje vam bo postreglo z najboljšim, kar ponujajo lasten vrt in lokalne kmetije. Za posebno kulinarično doživetje pa poskrbijo naši kuharski mojstri, ki prvovrstne sestavine nadgradijo in jim dajo novo vsebino. Izkusili boste slovensko tradicijo na popolnoma nov način.

O nas

Restavracija Vrtnarija temelji na lokalni in sezonsko pridelani hrani. Sezonska zelenjava in sadje, uporabljena v napitkih in hrani, sta z našega vrta, ostale sestavine, ki ne rastejo v resortu, pa prihajajo z okoliških kmetij ali so ekološko pridelane. Vsa pijača na jedilnem listu je slovenskega izvora. Pri kuhanju ne uporabljamo aditivov in ojačevalcev okusa. Prijazno osebje Vas bo postreglo z najboljšim, kar ponujajo lasten vrt in lokalne kmetije.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Restavracija Vrtnarija Restavracija Vrtnarija temelji na lokalni in sezonsko pridelani hrani. Sezonska zelenjava in sadje, uporabljena v napitkih in hrani, sta z našega vrta, ostale sestavine, ki ne rastejo v resortu, pa prihajajo z okoliških kmetij ali so ekološko pridelane. Vsa pijača na jedilnem listu je slovenskega izvora. Pri kuhanju ne uporabljamo aditivov in ojačevalcev okusa. Prijazno osebje Vas bo postreglo z najboljšim, kar ponujajo lasten vrt in lokalne kmetije. /upload/restaurant/restavracija-vrtnarija-bled.jpg
Cesta Gorenjskega odreda 16 4260 Bled
+386 838 99220 Restavracija Vrtnarija

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 30 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 8 meseci

4

Sam prihod v skriti del Bleda dočara prijeten ambient restavracije Vrtnarija. Občutek imaš, kot bi jedel v naravi. Pripravljen jedilnik ob tednu restavracij je pobožal naše borbočice, katere smo poplaknili z izvrstno izbranimi vini. Pohvalil bi še prijazno osebje. Izlet v Vrnarijo se je končal s prijetnimi občutki. Pohvalno.

| pred enim letom

5

Fantastično eko green oddih !!

| pred 2 mesecema

5

Sehr gutes Restaurant. Das Ambiente ist einzigartig. Es macht seinem Namen alle Ehre. Essen ist zwar etwas teurer, aber es ist jeden Cent wert. :-) Sollte man etwas mit einem schönen Ambiente und guten Essen suchen ist man hier genau richtig.

| pred 3 tedni

5

A wonderful and surprising take on local cuisine. Our whole family very much enjoyed the food and the service.

| v zadnjem tednu

5

Fantastic restaurant with a unique setting and outstanding locally sourced and home grown produce. Can thoroughly recommend this as a unique and enjoyable dining experience.

Več mnenj