Gostilna Bohinj pr"MIhovc

  • Stara Fužina 118, 4265 Bohinjsko jezero
  • 53.9 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Nudimo domačo in ostalo hrano po naročilu,. Sprejemamo tudi prednaročila za skupine in raznorazna praznovanja. Pogostitve naredimo lahko tudi na zares tradicionalen način z obiskom planšarskega muzeja, stare žage na vodo in mlina, kjer lahko ponudimo domače aperitive in predjedi. Jedilni list je primeren za vse okuse, tudi za najzahtevnejše goste, Nudimo paleto izbranih slovenskih vin.

Dobrodošli pri nas!

Nudimo

Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba brez glutena
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Bohinj pr"MIhovc Nudimo domačo in ostalo hrano po naročilu,. Sprejemamo tudi prednaročila za skupine in raznorazna praznovanja. Pogostitve naredimo lahko tudi na zares tradicionalen način z obiskom planšarskega muzeja, stare žage na vodo in mlina, kjer lahko ponudimo domače aperitive in predjedi. Jedilni list je primeren za vse okuse, tudi za najzahtevnejše goste, Nudimo paleto izbranih slovenskih vin.

Dobrodošli pri nas!
/upload/restaurant/domaca-gostilna-mihovc-bohinjsko-jezero.jpg
Stara Fužina 118 4265 Bohinjsko jezero
2 +386 40 511 500 Gostilna Bohinj pr"MIhovc

Skupna ocena: 4,1

(Skupna ocena je seštevek 385 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

(02.08.2020) Hrana je malo dražja ampak dobra. Sama izkušnja tam pa ni kaj prida.. 10-15min ni noben od osebja prišel do naše mize, kljub temu, da so naju zagledali ob samem vstopu ter naju pozdravili. Gostilna je bila skorajda prazna (Cca 8 drugih oseb) Ob drugem hodu sem najprej dobil glavno jed jaz, jo pojedel, 10-15 min za tem pa jo je končno dobila tudi partnerica. Kar nama je šlo pa izjemno na živce je to, da je okrog najine mize letelo kakšnih 20 muh. Te so namreč cel čas letele okrog nog, ter okrog krožnikov. Žal ne bi priporočal. (05.08.2020) Po tem ko naju je lastnik ponovno povabil sva zares dobila drugačen vtis. Nikjer nisva še doživela, da bi hiša častila celotno kosilo. Namreč res so dokazali, da so takrat preprosto imeli slab dan, kar se lahko v vsaki gostilni zgodi. Ne vem kako jim je uspelo, ampak tudi muho sva imela samo eno pri mizi, s katero sva hitro opravila, da nam ni bila več v nadlogo 😊 Lahko potrdim da se bova še vrnila. Hvala lastniku, ter osebju! 😊

| v zadnjem tednu

4

Hrana okusna in zelo prijazna postrežba, vendar so cene vseeno previsoke. Sicer pa dobra kulinarična izkušnja.

| pred enim mesecem

5

Prijeten ambient, odlična hrana hitra postrežba. Na meniju lokalne specialitete ter moderna klasika. Vredno obiska zaradi kulinaričnih užitkov.

| pred 3 tedni

4

Dobra hrana, sploh karkoli na žlico, velike porcije, nimajo pa otroških stolčkov. Bi dodal še kakšno sliko sladic, samo jih je prej zmanjkalo, s krožnika mislim.

| pred 3 tedni

1

Malo razmislite o vasem odnosu do strank v casu epidemije. Strankino zdravje je v teh groznih casih na prvem mestu, in je res izjemno nesramno napisati, da so natakarji "imeli" zascitne maske, ko pa so jih nosili nepravilno pod brado. Poglejte si tudi malo o tem, kako pomembno je, da kuharji nosijo zascitne maske. Ce lahko druge restavracije spostujejo pravice strank, jih lahko tudi vi. Za razliko od vecine mnenj, je to povsem objektivne narave, in sploh ni debate o tem, ce jo vi smatrate kot za nesramno ali ne, ker so te reci obvezne.

Več mnenj