Gostilnica Štrud'l

  • Triglavska 23, 4264 Bohinjska Bistrica
  • 49.1 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

V Bohinjskem raju je Štrud'l "oštarija",not se ta domače je in grlo zalija...ko se želodček naje in napije,še za s sabo se neki domač'ga "zavije".
V centru Bohinjske Bistrice ob glavnem krožišču se nahaja ˝Planinska koča v dolini˝, polna domačnosti, kjer ponujamo tradicionalne slovenske jedi in hišne sladice.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilnica Štrud'l V Bohinjskem raju je Štrud'l "oštarija",not se ta domače je in grlo zalija...ko se želodček naje in napije,še za s sabo se neki domač'ga "zavije".
V centru Bohinjske Bistrice ob glavnem krožišču se nahaja ˝Planinska koča v dolini˝, polna domačnosti, kjer ponujamo tradicionalne slovenske jedi in hišne sladice.
/upload/restaurant/gostilnica-strud-l-bohinjska-bistrica.jpg
Triglavska 23 4264 Bohinjska Bistrica
2 +386 41 541 877 Gostilnica Štrud'l

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 2316 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

4

Prijetena, domača gostilnica s tradicionalno arhitekturo in hrano. Lokalno, pristno, domače

| pred enim letom

5

Goytilnica Štrudel v Bohinjski bistrici, takoj ob rondoju. Prelep domač ambijent, zelo lepo, z nasmehom vad postreženo, za otroke je majhen simpatičen igralni park. Vsekakor je pri njih lepo spiti kavo, mogoče kaj pojesti. Skratka, da si molo napolniš baterije, je pri njih pravi naslov.

| pred 2 letoma

5

Odlično! Zelo lep majhen ambient in prijazno osebje. Hrana je odlična po ugodni ceni. Če obiščete Bohinjsko Bistrico se morate ustaviti tukaj.

| pred enim letom

4

Glede na ocene sem pričakoval več, sicer jedli nismo, smo si pa ob kavici privoščili jabolčni štrudl, ki je bil okusen, ampak povprečen za to ceno. Sem že jedel boljšega, glede na to da se najverjetneje lokal imenuje po tej jedi.

| pred 3 leti

5

Šmorn atomska bomba sigurno 1kg mase, domače jedi matevž, beli krompirjevi žganci, domači rezanci za testenine , cene ugodne , postrežba sup

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: