Gostilna Dvor Jezeršek

  • Zgornji Brnik 63, 4207 Cerklje na Gorenjskem
  • 20.6 km
  • Zaprto

Ponudba

Ker želimo, da bi bilo kulinarično doživetje za naše goste prijetna izkušnja, lahko po predhodnem obvestilu pripravimo jedi v skladu s posebnimi prehranskimi zahtevami. Izjema so le popolnoma brezglutenske jedi, saj iz našega delovnega okolja ni mogoče povsem izključiti sledi glutena. Vse dodatne informacije o alergenih so vam na voljo pri našem strežnem osebju.

O nas

Gostilna Dvora Jezeršek se ponaša s prestižnim nazivom Kulinarično središče "Okusiti Slovenijo", saj je gostinska ponudba v celoti usmerjena k predstavljanju slovenske kulinarike. Za ta projekt smo leta 2009 prejeli nagrado Zlati sejalec, najvišje turistično priznanje za inovacije v turizmu in prepoznavnost Slovenije v svetu. Gostilna pa je leta 2013 prejela tudi nagrado In Your Pocket za najboljšo restavracijo v okolici Ljubljane.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostilna Dvor Jezeršek Gostilna Dvora Jezeršek se ponaša s prestižnim nazivom Kulinarično središče "Okusiti Slovenijo", saj je gostinska ponudba v celoti usmerjena k predstavljanju slovenske kulinarike. Za ta projekt smo leta 2009 prejeli nagrado Zlati sejalec, najvišje turistično priznanje za inovacije v turizmu in prepoznavnost Slovenije v svetu. Gostilna pa je leta 2013 prejela tudi nagrado In Your Pocket za najboljšo restavracijo v okolici Ljubljane. /upload/restaurant/gostilna-dvor-jezersek-cerklje-na-gorenjskem.jpg
Zgornji Brnik 63 4207 Cerklje na Gorenjskem
+386 4 252 94 00 Gostilna Dvor Jezeršek

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 911 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Današnje kosilo je bilo res nekaj posebnega Z ženo sva bila na degustacijskem meniju. Malo sem si prej pogledal na internetu kaj lahko pričakujeva, ampak sem že takoj po prihodu bil zelo prijetno presenečen nad ambijentom. Vse je skrbno opremljeno in po mojem mnenju zadovolji še tistega res zahtevnega gosta. Pri sami postrežbi bi resnično pohvalil in se zahvalil Gdč. Patriciji Ambrož ( pogledal sem na račun 🙃). Odlična predstavitev vsakega krožnika. Lahko ste ponosni na takšno sodelavko. Hrana je bila enostavno fantastična od pozdrava iz kuhinje do sladice... včasih je prav neverjetno kar je vse mogoče doseči od okusov in izgleda. Bila sva zelo zelo zelo zadovoljna in se bova z veseljem vrnila in Vas tudi drugim priporočila. Iskrena hvala za fantastično kulinarično popoldne.

| pred 4 tedni

5

Postrežba in hrana na višjem nivoju, osebje zelo prijazno, sobe lepo urejene in čiste. Koristili smo bon Zvezdar in bili zelo zadovoljni.

| pred enim mesecem

5

Izredno prijeten ambient, ustrežljivo in nasmejano osebje, odlična hrana, ugodne cene! Toplo priporočam!

| pred 3 tedni

5

Odlična hrana, odlična postrežba in ambient. Znajo se it. Priporočam vsem, ki želijo imeti ponudbo na nivoju.

| pred enim mesecem

5

Restavracija na nivoju. Od postrežbe do hrane...top!

Več mnenj