X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Pizzerija & Špageterija Botana

  • Lahovče 11, 4207 Cerklje na Gorenjskem
  • 7201.1 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Picerija Botana je odprla svoja vrata leta 1993. Zelo zgodaj je v svetu dobrih pic postala priznano in uveljavljeno ime. Obstoječ prostor je že v naslednjih letih postal premajhen za vse ljubitelje pic, zato smo zgradili letni vrt in uredili še zgornji del picerije, tako da lahko sprejmemo tudi večje družbe. Za naše najmlajše pa smo uredili večje otroško igrišče.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Pizzerija & Špageterija Botana Picerija Botana je odprla svoja vrata leta 1993. Zelo zgodaj je v svetu dobrih pic postala priznano in uveljavljeno ime. Obstoječ prostor je že v naslednjih letih postal premajhen za vse ljubitelje pic, zato smo zgradili letni vrt in uredili še zgornji del picerije, tako da lahko sprejmemo tudi večje družbe. Za naše najmlajše pa smo uredili večje otroško igrišče. /upload/restaurant/pizzerija-spageterija-botana-cerklje-na-gorenjskem.jpg
Lahovče 11 4207 Cerklje na Gorenjskem
2 +38642529090 Pizzerija & Špageterija Botana

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 848 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Tam so zelooo dobre pice imajo tudi igrala za otroke : ) 👌

| pred enim mesecem

5

Vedno se ustavimo tu,saj imajo daleč naokoli najboljšo pizzo.

| pred 4 meseci

5

Prideš zvečer ob 20.45. Na spletu zapisano da zaprejo ob 21.00 uri. Naš prihod osebja ne zmoti. Prijazno sprejmejo naročilo klub dejstvu, da je verjetno za njimi naporen dan. Postrežba hitra z malo humorja. Odlično. Vsi nasmejani vse dobro. Hrana brez pripomb tako količinsko kot okus. Cena pa zelo konkurenčna. Za 4 osebe hrana in pijača manj kot 50€. Terasa urejena. Opazil sem eno pomanjkljivost. Mize in stoli so iz masivnega lesa. Pričakoval bi kakšno blazino na klopeh in stolih. Priporočam.

| pred 3 meseci

3

Cene so ugodne. Pizze niso več tako dobre, kot so bile nekdaj. Osebje je sicer prijazno, vendar ob dnevih, ko je bolj malo prometa, mine kar nekaj časa, da kdo pride ven. Mize zunaj so po tolikih letih potrebne obnove - ker so vanje vžrti najrazličnejši okusi, se na njih pase na desetine muh, ki te nato nadlegujejo med jedjo.

Več mnenj