Gostilna Lipan

  • Hotavlje 5, 4224 Gorenja vas
  • 30.5 km

O nas

V osrčju Poljanske doline je življenje skozi čas stkalo nešteto zgodb, tudi zgodbo gostilne Lipan. Začetki zgodbe segajo v leto 1966, ko sta Lojze in Tilka Filipič v Hotavljah »Pri Lipanu« prodala prvi brizganec; koliko jih je sledilo, najbrž nikoli ne bomo izvedeli, saj se, kot pravi stari pregovor let, ljubimcev in kozarcev vina pač ne šteje.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Prenočišča
Gostilna Lipan V osrčju Poljanske doline je življenje skozi čas stkalo nešteto zgodb, tudi zgodbo gostilne Lipan. Začetki zgodbe segajo v leto 1966, ko sta Lojze in Tilka Filipič v Hotavljah »Pri Lipanu« prodala prvi brizganec; koliko jih je sledilo, najbrž nikoli ne bomo izvedeli, saj se, kot pravi stari pregovor let, ljubimcev in kozarcev vina pač ne šteje. /upload/restaurant/gostilna-lipan-gorenja-vas.jpg
Hotavlje 5 4224 Gorenja vas
+386 4 51 81 310 Gostilna Lipan

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 213 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

4

Hrana je vredu. Vse lično postrežejo. Ker je veliko obiska moraš za hrano malo počakati. Cene primerne. Na pa terasi pa imajo neko posebno hlajenje ki zelo osveži.

| pred 4 tedni

5

Okusna hrana. Ponujajo tudi postrvi. Pripravljajo okusen hišni hamburger.

| pred 2 tedni

5

Odlična lokalna hrana. Prenočišča primerna za poslovneže.

| pred 6 meseci

5

Leto 1966 pove, da je tradicija v tem gostinskem lokalu ! Odlične jedi in prijazno osebje te ne razočara ! Ponudba je velika od hrane, pijače ter nočitve !

Več mnenj