X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilnica in pizzerija Chilli

  • Trg Toneta Čufarja 3, 4270 Jesenice
  • 123.1 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Gostilnica Pastel se nahaja na Jesenicah na Čufarjevem trgu, nasproti gimnazije. Nudimo pestro izbiro mehiških jedi, italjansko kuhinjo, solatne krožnike, lignje, sladice …
Po vnaprejšnjem dogovoru za zaključene družbe pripravimo tudi jedi po naročilu, (po želji tudi zaprtega tipa). Pričakujemo vas v prijetnem ambientu pastelnih barv!

Nudimo

Dostava na dom
Možnost rezervacije
Gostilnica in pizzerija Chilli Gostilnica Pastel se nahaja na Jesenicah na Čufarjevem trgu, nasproti gimnazije. Nudimo pestro izbiro mehiških jedi, italjansko kuhinjo, solatne krožnike, lignje, sladice …
Po vnaprejšnjem dogovoru za zaključene družbe pripravimo tudi jedi po naročilu, (po želji tudi zaprtega tipa). Pričakujemo vas v prijetnem ambientu pastelnih barv!
/upload/restaurant/gostilnica-in-pizzerija-chilli-jesenice.jpg
Trg Toneta Čufarja 3 4270 Jesenice
2 +386 70 194 300 Gostilnica in pizzerija Chilli

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 944 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

4

Sam ambient uredu, osebje profesionalno pri strežbi vendar za hrano pa niti nisem toliko prepričan...... po moji oceni ni hrana toliko na VISOKEM nivoju da bi bila lahko toliko dražja in toliko manjše porcije kot so! ne smem pa reči da je slabo! Za novoletne zabave oz. le te NAROČENE zaključene družbe bi MORALI imeti več časa na razpolago in ne ji SKORAJ ven veržti ob 1.00h a prišli smo ob 9h. te zabave so večinoma ENKRAT na leto in takrat se pač zabava tudi ko je ura 24h ali več! Tko da vam NE PRIPOROČAM novoletnih zabav - NIKAKOR! Škoda ker ambient kot sem že rekel super pa še muska je bila dobra!

| pred 3 tedni

5

Odlična restavracija. Imajo odlično hrano, pizze ter dobro izbiro pijač. Prijazno osebje. Gostilna je primerna tudi za razna praznovanja.

| pred 2 tedni

5

Odlična hrana, odlična postrežba, raznolika in vrhunska ponudba.. Vsem bi priporočila obisk

Več mnenj