X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Fast food Pinki

  • Cesta Staneta Žagarja 73, 4000 Kranj
  • 92.7 km
  • €€
  • Odprto

O nas

FAST FOOD PINKI je okrepčevalnica, v kateri želimo strankam v prijetnem okolju nuditi široko ponudbo slastne in sveže pripravljene hitre hrane. Skrbimo za stalno strokovno usposabljanje naših delavcev in učinkovito spremljanje pripravljene hrane iz svežih in kvalitetnih sestavin. Poleg priprave dajemo velik poudarek za ohranjanje zdravja in spodbujanje zdravega življenjskega sloga.

Nudimo

Invalidski dostop
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Fast food Pinki FAST FOOD PINKI je okrepčevalnica, v kateri želimo strankam v prijetnem okolju nuditi široko ponudbo slastne in sveže pripravljene hitre hrane. Skrbimo za stalno strokovno usposabljanje naših delavcev in učinkovito spremljanje pripravljene hrane iz svežih in kvalitetnih sestavin. Poleg priprave dajemo velik poudarek za ohranjanje zdravja in spodbujanje zdravega življenjskega sloga. /upload/restaurant/fast-food-pinki-kranj.jpg
Cesta Staneta Žagarja 73 4000 Kranj
2 +386 4 204 32 04 Fast food Pinki

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 419 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Vsec mi je, da je tudi za nas, ki ne jemo mesa, dosti izbire. Ponavadi jem vegetarijancka, kateri je res okusen. Glede higiene nimam pripomb, prav tako sem vedno hitro postrezena.

| pred 4 tedni

3

Saj ne, da bi človek v takšni okrepčevalnici pričakoval Michelinove zvezdice, vendar pa gre za enega od lokalov s poceni surovinami. Osebje sicer prijazno, lokal ima parkirišča v neposredni bližini. Poleti je lahko vroče, sicer pa je dobro, ker je malo odmaknjeno od gneče. Lahko bi tudi malo izboljšali čistočo.

| pred 4 meseci

5

V tej okrepčevalnici vam iz lastnih izkušenj lahko priporočim hamburger z ocvrtim sirom in in seveda krompirček, ki je najboljši, kar se ga da dobit v Kranju in v Ljubljani (kar se tiče hitri okrepčevalnic) - vedno je sveže pečen.

| pred 2 tedni

5

dobra ekipa in hrana

Več mnenj