X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna in picerija Skleda

  • Orehovlje 1a, 4000 Kranj
  • 92.5 km
  • €€
  • Zaprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

V naši restavraciji vam postrežemo malice, kosila ter ostale jedi iz redne ponudbe. Ponudbo dopolnjujemo s ponudbo ribjih in mesnih specialitet. Restavracija s 100 sedeži primerna tudi za zaključene družbe (rojstni dnevi, poroke, obletnice, ...), v kolikor pa načrtujete piknik, vam lahko ustreženo z cateringom.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Gostilna in picerija Skleda V naši restavraciji vam postrežemo malice, kosila ter ostale jedi iz redne ponudbe. Ponudbo dopolnjujemo s ponudbo ribjih in mesnih specialitet. Restavracija s 100 sedeži primerna tudi za zaključene družbe (rojstni dnevi, poroke, obletnice, ...), v kolikor pa načrtujete piknik, vam lahko ustreženo z cateringom. /upload/restaurant/gostilna-in-picerija-skleda-kranj.jpg
Orehovlje 1a 4000 Kranj
2 +386 590 19625 Gostilna in picerija Skleda

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 244 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

3

Hrana kr solidna, postrežba katastrofa. Bili smo štirje, dva sva naročila pico in veliko solato. Pica je prišla mimgrede solate od nikoder. Da ne govorim da tud druga dva nista dobila golaža. Po ene 15 min smo dobili še preostalo hrano. Naročili smo belo vino Sauvignon prinesli so totalno brozgo. No, so pa potem zamenal za janževca in prvega niso računal. Drugac pa natakarca zelo prijazna.

| pred enim mesecem

5

Hitri in prijazni, zelo urejeni, hrana zaenkrat vredu upajmo da tako ostane.

Več mnenj