Gostilna in pizzerija Gitadela

  • Pševska 43, 4000 Kranj
  • €€
  • Odprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

Ponudba

Nudimo prvovrste storitve cateringa:

priprava celotnega dogodka,
hladne jedi po izbiri,
tople jedi,
postavitev šotora na izbrani lokaciji,
pikniki,
poroke, obletnice, praznovanje rojstnega dne.

O nas

Najdete nas pod Joštom v Stražišču pri Kranju. Postregli vas bomo z več vrstami pizz iz krušne peči, jedmi s klasičnega žara, kosili, malicami ter z ostalimi jedmi po naročilu. Sprejemamo naročila za zaključene družbe, poroke in seminarje.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna in pizzerija Gitadela Najdete nas pod Joštom v Stražišču pri Kranju. Postregli vas bomo z več vrstami pizz iz krušne peči, jedmi s klasičnega žara, kosili, malicami ter z ostalimi jedmi po naročilu. Sprejemamo naročila za zaključene družbe, poroke in seminarje. /upload/restaurant/gostilna-in-pizzerija-gitadela-kranj.jpg
Pševska 43 4000 Kranj
2 +386 4 23 11 836 Gostilna in pizzerija Gitadela

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 300 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

1

Pozdravljeni. Ponavadi ne pišem reviewov, ampak včerajšnja izkušnja v tej gostilni me je dobesedno pustila odprtih ust. Seveda ne v pozitivnem smislu. Imeli smo rezervirano sedmino v slovo pokojni babici in ker je tak dogodek ponavadi zelo stresen za vse prisotne, bi vsaj od zaposlenih pričakoval, da situacijo razumejo. Že sam prihod v del, kjer smo obedovali je zgledal tako, da nas v vstopu ni čakal pozdrav natakarice, ampak diktatura kje naj bi sedeli, kljub temu, da povem, da nas je še veliko zunaj in bomo najverjetneje zapolnili še najmanj eno mizo, smo bili deležni osornih pogledov in komentarjev naj se vsi zbašemo za eno mizo. Ok. Se spogledamo, nasmejimo in mislimo, danes se pač ne bomo obremenjevali z nelagodjem zaposlene, saj smo sami bili ne dolgo tega deležni večjega. Nato je sledila postrežba. Krožniki za juho deljeni na mizo s palcem v njem. Ko je bil čas za glavno jed, smo bili tisti, ki nismo jedli mesa najavljeni: "Kje ste zdej vegetarijanci, vegani...?" Resno? Po tonu sodeč, smo razbrali, da očitno se ji pač taki, ki se prehranjujemo rastlinsko ne dopademo, saj smo bili kasneje še označeni za solatarje. Glede na to, da je bila prošnja za veganske menije dan prej najavljena in so nam zatrdili, da lahko poskrbijo za to, je bil meni dvakrat ajdova kaša z gobami (najprej kot juha, nato kot glavna jed). Vsemu temu pa je bila pika na i, ko smo ugotovili, da smo bili postreženi s sokom, ki mu je rok potekel dva meseca nazaj. To povemo natakarici in njen odziv na to je bil: "Svašta". Ne opravičilo, ampak osoren svašta. Pobere vse sokove in odide. Kasneje, se vrne z eno steklenico operjeno z rokom trajanja do nas in sprašuje, če bo kdo slučajno še kaj pil... Da omenim, da so vse te sokove še zaračunali. Skratka, naša izkušnja je bila skrajno neprijetna in je ne bi privoščila nikomur več.

| pred enim mesecem

5

Dobr in okusno priporočam

| pred 2 tedni

5

Zelo dobra hrana, skratka zelo ok

| pred 2 mesecema

4

Na priročnem kraju.Ko po napornih nakupih ugotovim da sva že veliko preveč lačna naročim pico.Ko se izvlečem iz mesta je že pečena.Njami,kraška.

| pred 2 mesecema

4

Ugosne cene in dobre malice - ponavadi je kar polno in imajo manjši P.

Več mnenj