X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Krištof

  • Predoslje 22, 4000 Kranj
  • 92.9 km
  • €€€
  • Odprto

O nas

Danes je gostilna Krištof orientirana predvsem v moderne kulinarične ideje, ki slonijo na prepletanju slovenske tradiciji in svetovnih gurmanski novosti, celotna filozofija pa seveda temelji na sezonsko svežih sestavinah (vsaj 4 novi jedilni listi letno, aktualni tedenski meniji....) v kombinaciji z širokim izborom slovenskih in svetovnih vin. Krištofov vinski list tako obsega preko 150 vrst buteljčnih vin za enogastronomske poznavalce.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Krištof Danes je gostilna Krištof orientirana predvsem v moderne kulinarične ideje, ki slonijo na prepletanju slovenske tradiciji in svetovnih gurmanski novosti, celotna filozofija pa seveda temelji na sezonsko svežih sestavinah (vsaj 4 novi jedilni listi letno, aktualni tedenski meniji....) v kombinaciji z širokim izborom slovenskih in svetovnih vin. Krištofov vinski list tako obsega preko 150 vrst buteljčnih vin za enogastronomske poznavalce. /upload/restaurant/gostilna-kristof--kranj.jpg
Predoslje 22 4000 Kranj
3 +386 4 234 10 30 Gostilna Krištof

Skupna ocena: 4,8

(Skupna ocena je seštevek 242 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Vsake nekaj let obiscem Kristofa in vsakic navdusena. Se vedno malo drugace, eksperimentalno, sveze, prijetno na pogled, kulinaricno dozivetje. Celo za vegetarijance.

| pred 4 meseci

5

Pri Krištofu sem se prvič in sigurno ne zadnjič ustavila na tednu restavracij. Čudovita gurmanska izkušnja je bila. Moje brbončice so okušale doslej neznane okuse. Postrežba je bila vrhunska kakor tudi vinska spremljava. Gostilna je prijetna, domača in ima dušo. So prijazni in ustrežljivi.

| pred 3 meseci

5

Ko se želite razvajati je to pravi naslov.

| pred 2 mesecema

5

Odličen odnos, pristop, strokovnost. Do narave in ljudi odgovorni. Prijazni.

| pred 7 meseci

5

Stara kmečka gostilna, ki ponuja malce drugačno kulinariko in sicer na višjem nivoju, s premišljeno ponudbo jedi in kombinacij. Imajo tudi vegansko in bio ponudbo. Zelo okusno, prepleta se več okusov. Morda bi lahko z malo več topline in nasmeha, kar bi dalo piko na i celotni zgodbi. Vseeno vredno obiska.

Več mnenj