X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Krištof

  • Predoslje 22, 4000 Kranj
  • 92.9 km
  • €€€
  • Zaprto

Ponudba

Mali meni
RIŽOTA
z lisičkami, popečen rak
TELEČJA KRAČA,
pršut, žajbelj, krompirjevi “nudlji” z jurčki, telečja “glace” omaka
KOBARIŠKI KRAPI,
jabolčni gel, vanilijeva pena, vanilijev sladoled
Cena menija: 29,00 €

Ribji meni
TATAR VODOMČEVE POSTRVI,
gel grozdja, marinirane grozdne jagode, avokado z wasabijem, ocvirki mangalice
LISIČKINA JUHA
BRANCIN FONDA A LA CHEF
FONDANT BELE ČOKOLADE,
jagodna omaka, jagodni sladoled z baziliko
Cena menija: 39,00 €

Gourmet meni – Prepustite se razvajanju
TELEČJI KARPAČO,
jurčki, parmezanova krema, lešnikovo olje, biskvit peteršilja
POPEČENE KAPESANTE,
krema cvetače, cvetačini cvetki, olje cvetačinega zelenja, mandljeva granola
DOMAČI RAVIOLI,
polnjeni s skuto, lisičke, piranski brancin
GLAVNA JED A LA CHEF
SEZONSKA SLADICA
Cena menija: 51,00 €

O nas

Danes je gostilna Krištof orientirana predvsem v moderne kulinarične ideje, ki slonijo na prepletanju slovenske tradiciji in svetovnih gurmanski novosti, celotna filozofija pa seveda temelji na sezonsko svežih sestavinah (vsaj 4 novi jedilni listi letno, aktualni tedenski meniji....) v kombinaciji z širokim izborom slovenskih in svetovnih vin. Krištofov vinski list tako obsega preko 150 vrst buteljčnih vin za enogastronomske poznavalce.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Krištof Danes je gostilna Krištof orientirana predvsem v moderne kulinarične ideje, ki slonijo na prepletanju slovenske tradiciji in svetovnih gurmanski novosti, celotna filozofija pa seveda temelji na sezonsko svežih sestavinah (vsaj 4 novi jedilni listi letno, aktualni tedenski meniji....) v kombinaciji z širokim izborom slovenskih in svetovnih vin. Krištofov vinski list tako obsega preko 150 vrst buteljčnih vin za enogastronomske poznavalce. /upload/restaurant/gostilna-kristof--kranj.jpg
Predoslje 22 4000 Kranj
3 +386 4 234 10 30 Gostilna Krištof

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 395 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 9 meseci

5

Lepo da lahko ze po meniju izberem vegansko in me tako ne rabijo skrbeti za alergene. Ceprav se slisi jed zelo preprosta, je bila polna okusa in vonja. Imela sem tudi solato, ki se je tudi super prilegala zraven.

| pred 3 meseci

5

Z ženo sva obiskala Gostilno Krištof v januarju, po priporočilu prijateljev. Ocena je zelo temeljita in objektivna. Zelo prijeten ambient, prijetna jazz glasba, najbolj všeč nama je bilo, da je ogrevano na star gašperček, katerega je natakar redno kontroliral in zalagal s poleni. Odlična vinska karta in asortiman domačih žganjic ter grenčic. Po priporočilu natakarja, vprašala sva ga po imenu, Damjana( gospod z brado ), sva naročila 2 že sestavljena menija, ribji meni in prepustite se razvajanju meni. Ponudil je odlično vinsko spremljavo, ki je dopolnjevala odlično hrano. Zelo dobro premišljena kombinacija sezonskih in lokalnih sestavin na vsakem krožniku za katere sva dobila vsa pojasnila o izvoru in dobavitelju, ter odlično ujemajoče vino ob vsakem krožniku.To naju je najbolj navdušilo, da gost dobi informacije o vsaki jedi in vinu. Za zaključek sva dobila še sladki pozdrav iz kuhinje, tartuf iz temne čokolade, zraven pa naročila še odlično kavo. Razložil nama vse je o zgodovini gostilne in o šefu kuhinje, kuharskem mojstru Urošu Gorjancu. Če je le mogoče, naj vas postreže ta natakar, ker res obvlada zadevo. Z vsakim spregovori besedo ali dve, z ravno pravšnjo mero humorja, prilagodi naročilo morebitnim omejitvam glede sestavin pa še bi lahko naštevala.V času najinega obiska gostilne, je obvladoval 4 mize kot za šalo. Medtem ko je oni drugi, z očali, medlo in zdolgočaseno postopal po gostilni, v tem času pa postregel samo 1 mizo. Pa še ta par je bil po videzu premožen, zato je večino časa stal pri njuni mizi in govoril, več kot očitno pa po njunem odzivu, njiju sploh ni zanimalo kaj govori. Vsekakor se vrneva ponovno, če ne prej pa aprila, ko bo prenovljen jedilni list, ki ga šef kuhinje prilagaja sezonskim sestavinam. Vse dobro in pohvale šefu kuhinje za odlično hrano g. Urošu in njegovi ekipi ter g. Damjanu za odlično postrežbo, želiva Bojana in Mihael.

| pred enim letom

5

Vsake nekaj let obiscem Kristofa in vsakic navdusena. Se vedno malo drugace, eksperimentalno, sveze, prijetno na pogled, kulinaricno dozivetje. Celo za vegetarijance.

| pred 2 mesecema

5

Zelo dobra in okusna hrana, odlična izbira za vegane/vegeterijance, bogati okusi in odlična postrežba 👍🙏

Več mnenj