Gostilna Krištof

  • Predoslje 22, 4000 Kranj
  • 25.8 km
  • €€€
  • Odprto

Ponudba

Mali meni
RIŽOTA
z lisičkami, popečen rak
TELEČJA KRAČA,
pršut, žajbelj, krompirjevi “nudlji” z jurčki, telečja “glace” omaka
KOBARIŠKI KRAPI,
jabolčni gel, vanilijeva pena, vanilijev sladoled
Cena menija: 29,00 €

Ribji meni
TATAR VODOMČEVE POSTRVI,
gel grozdja, marinirane grozdne jagode, avokado z wasabijem, ocvirki mangalice
LISIČKINA JUHA
BRANCIN FONDA A LA CHEF
FONDANT BELE ČOKOLADE,
jagodna omaka, jagodni sladoled z baziliko
Cena menija: 39,00 €

Gourmet meni – Prepustite se razvajanju
TELEČJI KARPAČO,
jurčki, parmezanova krema, lešnikovo olje, biskvit peteršilja
POPEČENE KAPESANTE,
krema cvetače, cvetačini cvetki, olje cvetačinega zelenja, mandljeva granola
DOMAČI RAVIOLI,
polnjeni s skuto, lisičke, piranski brancin
GLAVNA JED A LA CHEF
SEZONSKA SLADICA
Cena menija: 51,00 €

O nas

Danes je gostilna Krištof orientirana predvsem v moderne kulinarične ideje, ki slonijo na prepletanju slovenske tradiciji in svetovnih gurmanski novosti, celotna filozofija pa seveda temelji na sezonsko svežih sestavinah (vsaj 4 novi jedilni listi letno, aktualni tedenski meniji....) v kombinaciji z širokim izborom slovenskih in svetovnih vin. Krištofov vinski list tako obsega preko 150 vrst buteljčnih vin za enogastronomske poznavalce.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Krištof Danes je gostilna Krištof orientirana predvsem v moderne kulinarične ideje, ki slonijo na prepletanju slovenske tradiciji in svetovnih gurmanski novosti, celotna filozofija pa seveda temelji na sezonsko svežih sestavinah (vsaj 4 novi jedilni listi letno, aktualni tedenski meniji....) v kombinaciji z širokim izborom slovenskih in svetovnih vin. Krištofov vinski list tako obsega preko 150 vrst buteljčnih vin za enogastronomske poznavalce. /upload/restaurant/gostilna-kristof--kranj.jpg
Predoslje 22 4000 Kranj
3 +386 4 234 10 30 Gostilna Krištof

Skupna ocena: 4,8

(Skupna ocena je seštevek 702 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

5

Po dolgem času sem z družino obiskal Gostilno Krištof. Izbrali smo 4 hodni meni, večinoma različen....odlično, okusno in predvsem kuharsko dovršeno! Priporočam, ne glede na ceno. Manjka še ena zvezdica. Šesta.

| pred enim letom

5

Odlična restavracija. Osebje se ti popolnoma posveti in zna tudi pravilno svetovati. Na meniju se znajdejo samo tiste jedi za katere jamčijo kvaliteto. Okusi ki se prepletajo so skrbno načrtovane izpod rok chefa v kuhinji.

| pred enim letom

5

Vzeli smo 6 hodni meni. Poskusili vse hladne in vse tople predjedi. Vse so odlične! Glavna jed, kozliček je bil za moj okus rahlo premočen v smislu nasitljivosti glede na to, da sem vzela 6 krožnikov.. Sladica, lava cake vrhunska, kafe odlično... Cene solidne. Priporočam 🙂 Hvala Krištofu in ostalemu osebju 😉

| pred 2 letoma

3

Vse jedi so mi bile zelo všeč, edino biskvit sladice mi je bil presladek. Ambient stare gostilne je prijeten, me je pa zmotil odnos osebja. Kljub temu, da sem že ob rezervaciji navedel, da uporabljam invalidski voziček, so potem rezervirali mizo, ki z vozičkom ni bila dostopna, saj je bilo med mizami premalo prostora. Vprašal sem, če lahko sediva za mizo, ki je najbližje vhodu, natakar pa je odgovoril: "Lahko sedite tukaj, a saj boste pojedli v eni uri, ker imamo potem to mizo rezervirano za druge?". Njegovo vprašanje se mi je zdelo neprimerno, saj sem prišel na kosilo in ne v restavracijo s hitro prehrano. Gostilna je dostopna z manjšim invalidskim vozičkom, na voljo pa imajo tudi prilagojene sanitarije, česar nisem pričakoval in sem bil pozitivno presenečen. Hrano bi ocenil s 4, a zaradi odnosa osebja, je ocena 3.

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: