X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostišče in pizerija Dežman

  • Golniška 1a , 4000 Kranj
  • 95.4 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Na Kokrici pri Kranju v neposredni bližini Mercatorjeve trgovine Vam z lepim razgledom na polja in gore ponujamo prenočišča v šestih enoposteljnih in dveh dvoposteljnih sobah ter najem ali nočitev v komfortnem apartmaju.

Sobe imajo kopalnice s tušem in wc, opremljena pa so tudi s televizijskim sprejemnikom in možnostjo telefona ali dostopa do interneta.
pon. - ned.: 12:00 - 23:30

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Študentski boni
Tedenska kosila
WI-FI
Gostišče in pizerija Dežman Na Kokrici pri Kranju v neposredni bližini Mercatorjeve trgovine Vam z lepim razgledom na polja in gore ponujamo prenočišča v šestih enoposteljnih in dveh dvoposteljnih sobah ter najem ali nočitev v komfortnem apartmaju.

Sobe imajo kopalnice s tušem in wc, opremljena pa so tudi s televizijskim sprejemnikom in možnostjo telefona ali dostopa do interneta.
pon. - ned.: 12:00 - 23:30
/upload/restaurant/gostisce-in-pizerija-dezman-kranj.jpg
Golniška 1a 4000 Kranj
2 +386 4 204 90 70 Gostišče in pizerija Dežman

Skupna ocena: 4

(Skupna ocena je seštevek 516 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

4

Kdor bo pohajkoval po Gorenjski in ga bo blizu Kranja zagrabila lakota, je gostišče Dežman pravi naslov. Rustikalen in urejen ambient. Krozniki so bogato obloženi in zelo dobri. Gotovo se še vrnem

| pred enim tednom

5

Super ambient in postrežba, hrana na visokem nivoju.

| pred 3 meseci

5

Prijazno osebje, dobra hrana v večernih urah v prazničnih dneh še živa glasba tako da lahko tudi za plešete. Tudi v poletnem času je prijetno posedeti zunaj na terasi in uživati na svežem zraku ob dobri hrani in pijači👍👏👏👏💖

| pred 2 mesecema

5

Zelo dobra kosila in velike porcije. Zelo ustrežjivo in prijazno osebje. Zelo velik parkirni prostor in igrala za otroke. Zagotovo se še vrnemo tja. Toplo priporočam!

Več mnenj