X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostišče in pizerija Dežman

  • Golniška 1a , 4000 Kranj
  • 95.4 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Na Kokrici pri Kranju v neposredni bližini Mercatorjeve trgovine Vam z lepim razgledom na polja in gore ponujamo prenočišča v šestih enoposteljnih in dveh dvoposteljnih sobah ter najem ali nočitev v komfortnem apartmaju.

Sobe imajo kopalnice s tušem in wc, opremljena pa so tudi s televizijskim sprejemnikom in možnostjo telefona ali dostopa do interneta.
pon. - ned.: 12:00 - 23:30

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Študentski boni
Tedenska kosila
WI-FI
Gostišče in pizerija Dežman Na Kokrici pri Kranju v neposredni bližini Mercatorjeve trgovine Vam z lepim razgledom na polja in gore ponujamo prenočišča v šestih enoposteljnih in dveh dvoposteljnih sobah ter najem ali nočitev v komfortnem apartmaju.

Sobe imajo kopalnice s tušem in wc, opremljena pa so tudi s televizijskim sprejemnikom in možnostjo telefona ali dostopa do interneta.
pon. - ned.: 12:00 - 23:30
/upload/restaurant/gostisce-in-pizerija-dezman-kranj.jpg
Golniška 1a 4000 Kranj
2 +386 4 204 90 70 Gostišče in pizerija Dežman

Skupna ocena: 4

(Skupna ocena je seštevek 561 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

5

Odlična restavracija s ponodbu ala cart, pizzami in dnevnim menijem malic in kosil. Postrežba odlična, mesto tudi za otroška igrala v bližini avtoceste.

| v zadnjem tednu

4

Imam malo izkušenj s tem gostiščem,vendar lahko govorim samo v presežniku! PRIPOROČAM! PEPE😊!

| pred 3 meseci

3

Meni osebno najbližja gostilna mojemu domu vendar se nikoli ne odločim da bi tu imel karkoli oz. da bi šel na kosilo. Bil sem enkrat v svoji režiji in povabljen z druge strani in ne morem napisati da me je kaj navdušilo. Cene dokaj visoke, hrana in porcije povprečne tko da.... ne morem reči da priporočam!

| pred 2 mesecema

5

Lepo urejeno, pripravljajo tudi dnevne malice zelo poceni, osebje zelo prijazno.

| pred 4 meseci

4

Kdor bo pohajkoval po Gorenjski in ga bo blizu Kranja zagrabila lakota, je gostišče Dežman pravi naslov. Rustikalen in urejen ambient. Krozniki so bogato obloženi in zelo dobri. Gotovo se še vrnem

Več mnenj