X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Pizzerija Gorenc

  • Koroška 59, 4000 Kranj
  • 95.2 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Picerija Gorenc, ki leži na obrobju Kranja, očara s svojo prijetno in urejeno okolico, zunanjo pokrito teraso in vrtom z igrali, nad katerimi bodo navdušeni najmlajši. Ponašajo se s kakovostno krušno pečjo, v kateri vam spečejo omamno hrustljave pice, poleg tega pa pripravljajo tudi zrezke, morske jedi ter testenine, kjer bi priporočili predvsem okusne lazanje. Privoščite si tudi naročilo dobrih domačih sladic.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
WI-FI
Pizzerija Gorenc Picerija Gorenc, ki leži na obrobju Kranja, očara s svojo prijetno in urejeno okolico, zunanjo pokrito teraso in vrtom z igrali, nad katerimi bodo navdušeni najmlajši. Ponašajo se s kakovostno krušno pečjo, v kateri vam spečejo omamno hrustljave pice, poleg tega pa pripravljajo tudi zrezke, morske jedi ter testenine, kjer bi priporočili predvsem okusne lazanje. Privoščite si tudi naročilo dobrih domačih sladic. /upload/restaurant/pizzerija-gorenc-kranj.jpg
Koroška 59 4000 Kranj
2 +386 4 236 13 00 Pizzerija Gorenc

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 608 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

4

Cene so nekoliko višje kot na jedilnem listu na internetu. Ampak najde se še vedno dokaj ugodna in okusna hrana.

| pred enim tednom

5

Odlična hrana (tudi sladoled)! 😋

| pred enim mesecem

5

Odlično, ne moremo prehvaliti. Od ene porcije ocvrtih lignjev in pomfrita sva se do sitega najedla dva. Hrana je okusna, ambijent prijeten, postrežba pa hitra in prijazna. Še pridemo, hvala!

Več mnenj