Pizzerija Gorenc

  • Koroška 59, 4000 Kranj
  • 25.5 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Picerija Gorenc, ki leži na obrobju Kranja, očara s svojo prijetno in urejeno okolico, zunanjo pokrito teraso in vrtom z igrali, nad katerimi bodo navdušeni najmlajši. Ponašajo se s kakovostno krušno pečjo, v kateri vam spečejo omamno hrustljave pice, poleg tega pa pripravljajo tudi zrezke, morske jedi ter testenine, kjer bi priporočili predvsem okusne lazanje. Privoščite si tudi naročilo dobrih domačih sladic.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
WI-FI
Pizzerija Gorenc Picerija Gorenc, ki leži na obrobju Kranja, očara s svojo prijetno in urejeno okolico, zunanjo pokrito teraso in vrtom z igrali, nad katerimi bodo navdušeni najmlajši. Ponašajo se s kakovostno krušno pečjo, v kateri vam spečejo omamno hrustljave pice, poleg tega pa pripravljajo tudi zrezke, morske jedi ter testenine, kjer bi priporočili predvsem okusne lazanje. Privoščite si tudi naročilo dobrih domačih sladic. /upload/restaurant/pizzerija-gorenc-kranj.jpg
Koroška 59 4000 Kranj
2 +386 4 236 13 00 Pizzerija Gorenc

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 1598 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Ob našem prvem obisku so nas očarali s prijaznostjo in okusnimi kosilom ( klobase, polnjeni lignji). Vsekakor se bomo še vračali.

| pred 8 meseci

5

Super pica že od nekdaj:) Pivo ne sme manjkat. Sploh po miksanju cementa, je pir od nekdaj super sedu. Aja, pa še 1 štekar v kopalnic me je matrov (še kar 3 -fazna el.? v kopalnic, mislim to je pa že luxus). Pa še občutek, da sem se znajdu, ko sem šel sem na pico, hkrati. Mi ni bilo treba kuhat večerje sam zase! Noro dobr!!! Pa tud sicer pice na Gorenjskem niso tko drage, kot so po Ljubljani, kajne? Pa še med ljudi sem šel, ne pa da si ves cajt sam, ali pa skoz z istimi.

| pred 9 meseci

5

Do danes nas Pizzerija Gorenc ni nikoli razočarala. Hrana res dobra in velike porcije, osebje prijazno, cene ugodne. Kar tako naprej.

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: