X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Pizzerija Gorenc

  • Koroška 59, 4000 Kranj
  • 95.2 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Picerija Gorenc, ki leži na obrobju Kranja, očara s svojo prijetno in urejeno okolico, zunanjo pokrito teraso in vrtom z igrali, nad katerimi bodo navdušeni najmlajši. Ponašajo se s kakovostno krušno pečjo, v kateri vam spečejo omamno hrustljave pice, poleg tega pa pripravljajo tudi zrezke, morske jedi ter testenine, kjer bi priporočili predvsem okusne lazanje. Privoščite si tudi naročilo dobrih domačih sladic.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
WI-FI
Pizzerija Gorenc Picerija Gorenc, ki leži na obrobju Kranja, očara s svojo prijetno in urejeno okolico, zunanjo pokrito teraso in vrtom z igrali, nad katerimi bodo navdušeni najmlajši. Ponašajo se s kakovostno krušno pečjo, v kateri vam spečejo omamno hrustljave pice, poleg tega pa pripravljajo tudi zrezke, morske jedi ter testenine, kjer bi priporočili predvsem okusne lazanje. Privoščite si tudi naročilo dobrih domačih sladic. /upload/restaurant/pizzerija-gorenc-kranj.jpg
Koroška 59 4000 Kranj
2 +386 4 236 13 00 Pizzerija Gorenc

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 834 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 12 meseci

5

Odlično, ne moremo prehvaliti. Od ene porcije ocvrtih lignjev in pomfrita sva se do sitega najedla dva. Hrana je okusna, ambijent prijeten, postrežba pa hitra in prijazna. Še pridemo, hvala!

| pred 2 mesecema

5

Večkrat se z ženo ustaviva pri Gorejcu. Zelo prjazni. Tudi hrana je dobra. Zadnìkrat sem odkril pizzo z gorgonzlo, odlična.

| pred 5 meseci

5

Ena redkih gostiln, ki te peljejo do mize. Parkirisce dovolj veliko. Lepo popolnjen lokal s cistimi mizami in ptipravljenim pogrinjkom. Postrezba prijetna in prijazna. Pice najboljse v Kranju, stranisca zelo lepo urejena in cista. Ob odhodu pa delijo se novoletna priloznostna promo darila. Se se bomo vrnili.

| pred 3 meseci

3

Vse vredu kar se tiče okusa, razen ena pica v naročilu je bila prepečena in je malo zagrenila.

Več mnenj