X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Pizzerija Gorenc

  • Koroška 59, 4000 Kranj
  • 95.2 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Picerija Gorenc, ki leži na obrobju Kranja, očara s svojo prijetno in urejeno okolico, zunanjo pokrito teraso in vrtom z igrali, nad katerimi bodo navdušeni najmlajši. Ponašajo se s kakovostno krušno pečjo, v kateri vam spečejo omamno hrustljave pice, poleg tega pa pripravljajo tudi zrezke, morske jedi ter testenine, kjer bi priporočili predvsem okusne lazanje. Privoščite si tudi naročilo dobrih domačih sladic.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
WI-FI
Pizzerija Gorenc Picerija Gorenc, ki leži na obrobju Kranja, očara s svojo prijetno in urejeno okolico, zunanjo pokrito teraso in vrtom z igrali, nad katerimi bodo navdušeni najmlajši. Ponašajo se s kakovostno krušno pečjo, v kateri vam spečejo omamno hrustljave pice, poleg tega pa pripravljajo tudi zrezke, morske jedi ter testenine, kjer bi priporočili predvsem okusne lazanje. Privoščite si tudi naročilo dobrih domačih sladic. /upload/restaurant/pizzerija-gorenc-kranj.jpg
Koroška 59 4000 Kranj
2 +386 4 236 13 00 Pizzerija Gorenc

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 712 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

3

Pizza kebab je bila prepečena in suha, kljub preveliki količini paprike in čebule. Na takšno pizzo sodi vsekakor tudi kebab omaka (ki pa je na njihovem receptu ni). Kebab solata je ok razen količine mesa, ki je v skladu z lokacijo in imenom. Ker na solati ni ne kisa ne olja (kar je pohvalno), bi morala kis in olje priti na mizo skupaj s solato, brez da zanju prosiš. Tortelini s 4 siri so bili dobri. Znesek je bil na koncu še kar ugoden, računa pa nismo dobili.

| pred 3 tedni

5

Odlično !!!! Hitra in prijazna postrežba, pestra izbira pizz in ostale hrane. Otroški krožnik je oooogromen. Wc-ji čisti in lepi, res pa je neroden dostop, polžaste stopnice v klet. Gibalno ovirani tezje pridejo do sanitarij. Otroci so takoj pred naročilom dobili pobarvanko in barvice (tudi šilček). Cene so odlične, kar se vidi tudi po slikanem računu. Priporočam!!! Se še vidimo

| pred enim mesecem

4

Na zunaj lepo urejeno, prostoren parking, notranjost povprečna, natakarica je bila prijazna in ustrežljiva, pica precej velika in okusna, cene solidne. Kar me je najbolj motilo, so bili iztrošeni krožniki za pico. Vsekakor pa priporocam.

| pred enim mesecem

5

odlična hrana in postrežba . Z veseljem jih vedno obiščem .

| pred 2 mesecema

4

Prijazno osebje, hrana dobra, cene spodobne, porcije velike... Skratka, priporočam.

Več mnenj