X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Pizzerija in špageterija Buf Kranj

  • Stara cesta 25b, 4000 Kranj
  • 7189.3 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Izbirate lahko med več kot 26 različnimi picami, tudi med številnimi vegetarijanskimi. Pripravljene so po pristnih italijanskih receptih s hrustljavo zapečeno skorjico in izvrstnimi sočnimi nadevi. Za vse sladokusce so voljo prave italijanske testenine. Naši kuharski mojstri skrbno izberejo sestavine omak in začimb , ki našim testeninam dajo vrhunski gurmanski užitek. Izmed več kot 30 različnimi lahko izberete svoje najboljše.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
WI-FI
Pizzerija in špageterija Buf Kranj Izbirate lahko med več kot 26 različnimi picami, tudi med številnimi vegetarijanskimi. Pripravljene so po pristnih italijanskih receptih s hrustljavo zapečeno skorjico in izvrstnimi sočnimi nadevi. Za vse sladokusce so voljo prave italijanske testenine. Naši kuharski mojstri skrbno izberejo sestavine omak in začimb , ki našim testeninam dajo vrhunski gurmanski užitek. Izmed več kot 30 različnimi lahko izberete svoje najboljše. /upload/restaurant/pizzerija-in-spageterija-buf-kranj-kranj.jpg
Stara cesta 25b 4000 Kranj
2 +386 4 236 01 79 Pizzerija in špageterija Buf Kranj

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 1121 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

3

Če si študent moraš nujno povedat na začetku, da bi naročil na bone. Bila sva dva, 21 in 23 let in se nama je zdelo samoumevno, da naročava na bone. Preden sva dobila hrano, smo ugotovili, da je prišlo do nesporazuma, natakarica je beležila navadno naročilo in rekla, da ni več možno spremeniti, da bova plačala redno. V osnovi moja napaka, priznam, ampak ne mi rečt da ne moreš spremeniti. Račun še ni bil izdan. Natakarica bi lahko vprašala ob naročilu, če bova na bone. Hrana ok.

Več mnenj