X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Projekt Burger

  • Stara cesta 25a, 4000 Kranj
  • 94.4 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Burger kot mora bit!

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Projekt Burger Burger kot mora bit! /upload/restaurant/projekt-burger-kranj.jpg
Stara cesta 25a 4000 Kranj
2 +386 41 364 580 Projekt Burger

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 617 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

1

Zelo razočaran. Najprej mi je natakar ob naročilu dvojnega burgerja povedal, da mi dvojnega ne more dati, ker varčujejo z mesom. Ok, razumem, v petek zvečer pač pričakujejo več obiska. Definitivno bistveno več zaslužijo od enega burgerja, kakor od razlike za dvojnega. OK, to ni problem. Ob naročilu je meni in pred tem še stranki pred mano, rekel, da bo 20min za počakat. OK, ni problema. Ko grem po dobrih 40min vprašat kaj se dogaja, dobim odgovor da še cca 10-15min za počakat. Na moj ugovor da je rekel 20 se je izmikal, da se je zmotil in bi moral reči slabo uro, ali pa sem jaz narobe slišal. Glede na to da sva s partnerko oba slišala 20min je bilo njegovo izgovarjanje iz trte izvito. Ko sem zaradi tega protestiral mi je namesto burgerja, ki sem ga čakal več kot 40min vrnil denar. No burgerja res ne morem komentirat, je pa odnos pod vsako kritiko. Lepo zapravljena ura časa.

| pred 3 tedni

4

Burgerji so vcasih bili fenomenalni, sedaj se bojim da je kvaliteta majckeno padla. Vseeno priporocam.

| pred 3 meseci

4

Zelo dobri burgerji in lep ambient v lokalu. Najbolj všeč mi je bila sama hrana, torej burger. Plaskavica je "medium done" sepravi da je v sredini še roza barve. Seveda lahko fantom naročite, da vam jo zapečejo bolj. Ostali dodatki burgerju so top. Kar me je motilo je to, da smo zelo dolgo čakali na naročilo, kar se vrjetno zgodi kar pogosto glede na obiskanost, in to da je bilo v lokalu precej hrupno zaradi ljudi in glasne glasbe.

| pred 3 meseci

2

Priznam, "padla" sem na članek na Siolu in pozitivne ocene na spletu. Od toliko hvale, sem seveda pričakovala veliko. Naročila Lorda in odšla popolnoma razočarana. Vse kar je ostalo v mojih ustih, je bil okus po sladkem paradižniku, ki je povozil vse ostale okuse. Ma kaj povozil - pregazil in do konca poteptal. Bi bilo čisto vseeno, če bi zavila do prvega albanca in naročila pleskavico z ajvarjem. Ne bo me več nazaj, ni šans!

| pred 4 tedni

5

Tako odličen burger da sem ga pozabil slikat zares priporočam 👍👍👍👍

Več mnenj