Restavracija Sarajevskih jedi Valter Kranj

  • Cesta 1. maja 1a, 4000 Kranj
  • 23.7 km
  • Odprto
Evidenca delovnega časa Evidenca delovnega časa

O nas

K nam prihajo ljudje, ki uživajo v dobri hrani. Gostoljubno in izredno prijazno osebje naših restavracij prihaja iz vseh sedmih držav bivše Jugoslavije, vsi so južni Slovani in vsi se med seboj odlično razumejo. Kot bi povedal naš natakar Zoran – pri nas je demokracija, zato v naših restavracijah vlada odlično vzdušje.
VALTER ni samo partizanski junak, ki je obvaroval Sarajevo pred okupatorji, Valter še danes živi in hrani kar nekaj mest po Sloveniji in Avstriji. V slovenskem glavnem mestu Ljub

Nudimo

Študentski boni
Restavracija Sarajevskih jedi Valter Kranj K nam prihajo ljudje, ki uživajo v dobri hrani. Gostoljubno in izredno prijazno osebje naših restavracij prihaja iz vseh sedmih držav bivše Jugoslavije, vsi so južni Slovani in vsi se med seboj odlično razumejo. Kot bi povedal naš natakar Zoran – pri nas je demokracija, zato v naših restavracijah vlada odlično vzdušje.
VALTER ni samo partizanski junak, ki je obvaroval Sarajevo pred okupatorji, Valter še danes živi in hrani kar nekaj mest po Sloveniji in Avstriji. V slovenskem glavnem mestu Ljub
/upload/restaurant/restavracija-sarajevskih-jedi-valter-kranj-kranj.jpg
Cesta 1. maja 1a 4000 Kranj
1 +386 5 906 51 81 Restavracija Sarajevskih jedi Valter Kranj

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 1063 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

3

Hrana je O.K., personal pa obup! Ne poznajo izrazov kot so: izvolite, prosim, hvala, nasvidenje... Tako negostoljubna natakarica nas do sobote, 22.08.2020 malo pred poldnevom, se nikdar ni stregla. Najprej nas je nahrulila, ces, da se tako 2 mizi ne sestavljata skupaj. A-ja, kaj pa ce bi ju ti?! Ti zato, ker nas je vse po vrsti kar tikala! Vedno pustimo napitnino, jemo pa 2 krat na teden izven domace kuhinje, pa potujemo po sirnem svetu, kjer gostinske sole osebje niti ne obiskuje, ampak nekaj podobnega nismo se nikdar doziveli. Ziv poden! Sem se hotela z njo pogovoriti, pa sem si premislila, po mojem ne bi obrodilo sadov. Zal.

| pred 6 meseci

5

Zelo dobra hrana, hitra postrežba ter imajo zelo veliko jedi na izbiro.

| pred enim tednom

3

Hrana sprejemljiva. Prostori sprejemljivi. Dalo bi se marsikaj izboljšati 👍

| pred enim mesecem

5

Fenomenalni čevapčiči in piščančje krpice po nizkih cenah. Pohvale tudi za pravo turško kavo.

| pred enim tednom

5

Res dobra gurmanska pleskavica

Več mnenj
Evidenca delovnega časa