X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Restavracija Sarajevskih jedi Valter Kranj

  • Cesta 1. maja 1a, 4000 Kranj
  • 93.8 km
  • Odprto

O nas

K nam prihajo ljudje, ki uživajo v dobri hrani. Gostoljubno in izredno prijazno osebje naših restavracij prihaja iz vseh sedmih držav bivše Jugoslavije, vsi so južni Slovani in vsi se med seboj odlično razumejo. Kot bi povedal naš natakar Zoran – pri nas je demokracija, zato v naših restavracijah vlada odlično vzdušje.
VALTER ni samo partizanski junak, ki je obvaroval Sarajevo pred okupatorji, Valter še danes živi in hrani kar nekaj mest po Sloveniji in Avstriji. V slovenskem glavnem mestu Ljub

Nudimo

Študentski boni
Restavracija Sarajevskih jedi Valter Kranj K nam prihajo ljudje, ki uživajo v dobri hrani. Gostoljubno in izredno prijazno osebje naših restavracij prihaja iz vseh sedmih držav bivše Jugoslavije, vsi so južni Slovani in vsi se med seboj odlično razumejo. Kot bi povedal naš natakar Zoran – pri nas je demokracija, zato v naših restavracijah vlada odlično vzdušje.
VALTER ni samo partizanski junak, ki je obvaroval Sarajevo pred okupatorji, Valter še danes živi in hrani kar nekaj mest po Sloveniji in Avstriji. V slovenskem glavnem mestu Ljub
/upload/restaurant/restavracija-sarajevskih-jedi-valter-kranj-kranj.jpg
Cesta 1. maja 1a 4000 Kranj
1 +386 5 906 51 81 Restavracija Sarajevskih jedi Valter Kranj

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 699 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

4

Vse super, eno zvezdico pa vzame to, da ne moreš menjati priloge. Konkretno pri študentskem meniju je priloga pomfri in lepinja ampak ju ne moreš zamenjati za #LowCarb opcijo npr. zelenjava. Ne razumem zakaj ne, saj imajo v ponudbi pečene paprike, šopsko solato itd.

| pred 4 tedni

5

Odlicno osebje. Hrana nobenih pripomb. Same pohvale. Vse najboljse.....

| pred enim mesecem

5

Prvič tu...zelo prijazna natakarica, dobra hrana, še pridemo 😀

| pred enim tednom

5

Desetka čevapov vrhunska prav tako lepinja!

| pred 2 mesecema

5

Dobra hrana, prijazna postrežba, še posebej natakarica je pravi sonček 🌞😉.

Več mnenj