Gostilna Oštarija

  • Borovška cesta 102b, 4280 Kranjska Gora
  • 73.8 km
  • Zaprto

O nas

Vonj po domačih dobrotah vas bo v ciljni areni smučišč privabil v gostilno Oštarija. Ob mrzlih zimskih dneh se ogrejte ob kaminu in uživajte v dobrotah iz lončenih posod. Pred Oštarijo je terasa s 100 sedeži in razgledom na pobočja Vitranca. Za najmlajše poskrbimo z igrali in animacijo.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Oštarija Vonj po domačih dobrotah vas bo v ciljni areni smučišč privabil v gostilno Oštarija. Ob mrzlih zimskih dneh se ogrejte ob kaminu in uživajte v dobrotah iz lončenih posod. Pred Oštarijo je terasa s 100 sedeži in razgledom na pobočja Vitranca. Za najmlajše poskrbimo z igrali in animacijo. /upload/restaurant/gostilna-ostarija-kranjska-gora.jpg
Borovška cesta 102b 4280 Kranjska Gora
+386 45 884 836 Gostilna Oštarija

Skupna ocena: 3,6

(Skupna ocena je seštevek 88 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

4

Gostilna Oštarija je prijetno presenečenje ob najinem prvem daljšem obisku Kranjske gore v juniju 2020. Vse osebje, od natakarjev do kuharjev, je bilo zelo pozorno (vsako jutro je bil na mizi poleg zajtrka sveže nabran šopek travniških rož) in prijazno (vse najine želje glede hrane in pijače ali ure obroka so z nasmeškom in v celoti izpolnili). Poleg izredno okusnih in ravno prav odmerjenih obrokov, so nama pomagali z nasveti o okoliških naravnih lepotah, ki jih je vredno obiskati, o vremenu, ki se v teh krajih lahko hitro spremeni, svetovati pa znajo tudi majhne lokalne skrivnosti, ki obiskovalcu turistično obleganega mesta prihranijo kak evro. Takšen odnos si kot obiskovalec (ali turist) želim vsepovsod. Sama notranjost Oštarije, pohištvo, jedilni pribor, kozarci, krožniki in posode, so čisti. Zjutraj so bila tla pomita, drobtin ali ostankov hrane od prejšnjega dne ni bilo. Prijeten občutek topline je dajal ogenj v odprtem kaminu, saj je bilo za ta letni čas precej mrzlo. Sanitarije so bile redno vzdrževane, dovolj je bilo mila in brisačk, vonj je bil prijeten. Sicer je videti, da je v sezoni uporabo sanitarij potrebno plačati, vendar ob najinem obisku to ni bilo tako. Upam, da je za goste lokala uporaba sanitarij (z računom ali ob kakšnem drugačnem nadzoru obiska) v času visoke sezone brezplačna. V Oštariji se bova ustavila vedno, kadar bova v Kranjski gori. Zaslužijo si.

Več mnenj