X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Hotel, Restaurant and Pizzeria Kotnik

  • Borovška cesta 75, 4280 Kranjska Gora
  • 144.6 km
  • Zaprto

O nas

Hotel Kotnik je družinski hotel s skoraj 40-letno tradicijo. Lokacija v centru Kranjske Gore, odlična restavracija in najstarejša pizzeria PINO, ter prijaznost lastnikov in osebja so porok za dobro počutje gostov.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Hotel, Restaurant and Pizzeria Kotnik Hotel Kotnik je družinski hotel s skoraj 40-letno tradicijo. Lokacija v centru Kranjske Gore, odlična restavracija in najstarejša pizzeria PINO, ter prijaznost lastnikov in osebja so porok za dobro počutje gostov. /upload/restaurant/hotel-restaurant-and-pizzeria-kotnik-kranjska-gora.jpg
Borovška cesta 75 4280 Kranjska Gora
+386 41 204 408 Hotel, Restaurant and Pizzeria Kotnik

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 1019 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

5

Vrhunska gostilna in pizzerija. Parking, terasa, wi-fi, dobro osebje. Dobra hrana in odlične pizze. Tudi sladice. Normalne cene. Priporočam.

| pred enim mesecem

4

Top 3 v Kranjski gori. Dobra okusna hrana, hitra postrežba, prijazno osebje. Cene temu primerne. Motijo le vonjave v notranjosti gostilne in kot so že opisali drugi ločevanje picerije in restavracije. Če ješ pico in ostalo, ne veš kam se sploh lahko usedeš. Več ljudi presedali. Se vrnemo ob naslednji priložnosti.

| pred enim mesecem

3

Postalo je zelo komercialno, niso naklonjeni samostojnim gostom. Odnos občutno boljši, če si v skupini. Malo neumno ločevati pizzerijo od restavracije, kako naj turist ve, kam se usesti.

| pred 2 mesecema

5

H Kotniku hodimo že od malih nog in po vseh teh letih imajo še vedno odlične pice in super hrano. Dobra postrežba in normalne cene so samo še dodaten plus.

Več mnenj