X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Hotel, Restaurant and Pizzeria Kotnik

  • Borovška cesta 75, 4280 Kranjska Gora
  • 144.6 km
  • Zaprto

O nas

Hotel Kotnik je družinski hotel s skoraj 40-letno tradicijo. Lokacija v centru Kranjske Gore, odlična restavracija in najstarejša pizzeria PINO, ter prijaznost lastnikov in osebja so porok za dobro počutje gostov.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Hotel, Restaurant and Pizzeria Kotnik Hotel Kotnik je družinski hotel s skoraj 40-letno tradicijo. Lokacija v centru Kranjske Gore, odlična restavracija in najstarejša pizzeria PINO, ter prijaznost lastnikov in osebja so porok za dobro počutje gostov. /upload/restaurant/hotel-restaurant-and-pizzeria-kotnik-kranjska-gora.jpg
Borovška cesta 75 4280 Kranjska Gora
+386 41 204 408 Hotel, Restaurant and Pizzeria Kotnik

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 1048 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

3

Obiskala le restavracijo, kjer imajo v redu pice in solate z dodatki, a ko naročiš meso ali kaj drugega, ni tako zelo dobro, a solidno. V gneči pa preveč čakaš in tudi vsi natakarji niso tako profesionalni kot bi pričakovali.

| pred 2 mesecema

5

Vrhunska gostilna in pizzerija. Parking, terasa, wi-fi, dobro osebje. Dobra hrana in odlične pizze. Tudi sladice. Normalne cene. Priporočam.

| pred 3 meseci

4

Top 3 v Kranjski gori. Dobra okusna hrana, hitra postrežba, prijazno osebje. Cene temu primerne. Motijo le vonjave v notranjosti gostilne in kot so že opisali drugi ločevanje picerije in restavracije. Če ješ pico in ostalo, ne veš kam se sploh lahko usedeš. Več ljudi presedali. Se vrnemo ob naslednji priložnosti.

| pred 3 meseci

3

Postalo je zelo komercialno, niso naklonjeni samostojnim gostom. Odnos občutno boljši, če si v skupini. Malo neumno ločevati pizzerijo od restavracije, kako naj turist ve, kam se usesti.

Več mnenj