Gostilna Marinšek

  • Glavna Cesta 2, 4202 Naklo
  • 28.6 km
  • Zaprto

O nas

Gostilna Marinšek se ponaša z 70-letno tradicijo tradicionalne domače kuhinje, ki zadovolji še tako prefinjene okuse. Kulinarična ponudba zajema tudi mednarodno kuhinjo in veliko izbiro kvalitetnih vin. Ekstra deviško oljčno olje pa je obvezna priloga solatam.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Marinšek Gostilna Marinšek se ponaša z 70-letno tradicijo tradicionalne domače kuhinje, ki zadovolji še tako prefinjene okuse. Kulinarična ponudba zajema tudi mednarodno kuhinjo in veliko izbiro kvalitetnih vin. Ekstra deviško oljčno olje pa je obvezna priloga solatam. /upload/restaurant/gostilna-marinsek-naklo.jpg
Glavna Cesta 2 4202 Naklo
+386 59 234 100 Gostilna Marinšek

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 1260 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 tedni

3

Cakajoc na otroke, ki bowlajo, sem poskusal na terasi narociti kavo. Prijazen natakar me je opozoril, da to ni mogoce, ker moram narociti tudi hrano. Obrazlozil sem mu, da samo otroke cakam in je odgovoril, da bi rad, a pravila si pravila. Recimo, da razumem pravila, ce bi bila guzva. 2 mizi sta bili zasedeni na terasi. A kljuc pri gostoljubnosti je ravno to. Da ste ljubitelj gostov.

| pred enim mesecem

5

V hotel Marinšek sicer ne hodim, ker sem blizu doma. Vem pa, da je odlično opremljen in čist v nulo! Na sploh je vse pri Marinšku tako kot je treba !

| pred 4 meseci

3

Nedavno sem bival v hotelu in žal me je izkušnja zasenčila zaradi odsotnosti kumar v zelenjavni ponudbi. Kljub udobju postelje ni moglo nadomestiti razočaranja v gastronomskih možnostih. Dobra noč spanja je ključna, vendar pa raznolika ponudba hrane tudi prispeva k pozitivnemu bivanju. Upam, da bo hotel razmislil o raznolikosti svoje zelenjavne ponudbe, da bi izboljšal splošno zadovoljstvo svojih gostov.

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: