X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Kruhkerija Gorjanc

  • Hotemaže 40, 4205 Preddvor
  • 90.8 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Ob vznožju Kamniško-Savinjskih alp že več desetletij skrbimo za užitek v preprostih, a pregrešno okusnih jedeh. Preizkusite najboljše iz domačih polj in razvajajte brbončice z našimi kruhki.

Nudimo

Odprto ob vikendih
Ponudba za vegetarijance
Kruhkerija Gorjanc Ob vznožju Kamniško-Savinjskih alp že več desetletij skrbimo za užitek v preprostih, a pregrešno okusnih jedeh. Preizkusite najboljše iz domačih polj in razvajajte brbončice z našimi kruhki. /upload/restaurant/kruhkerija-gorjanc-preddvor.jpg
Hotemaže 40 4205 Preddvor
2 +386 30 335 300 Kruhkerija Gorjanc

Skupna ocena: 4,8

(Skupna ocena je seštevek 1206 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Ena "drugačnih" restavracij na gorenjskem in sicer s poudarkom na domačih kruhkih. So vseh vrst, od morskih, zelenjavnih, mesnih, sladkih. Super mesto za zaključno družbo, zmenek in tako naprej :) Pohvale tudi osebju ker je izjemno profesionalno in prijazno do gosta + priporočajo če se človek ne more odločiti. Priporočjivo je rezervirati v primeru več gostov ker je med vikendi vedno nabito polno.

| pred enim mesecem

5

Odlična hrana, možna izbira večih kruhkov. Rezervacija za dva ni možna vendar je možen "walk in", jaz sem bil poseden takoj, bil že dvakrat sicer pa možno malo čakanja za prosto mesto. Natakar prišel zelo hitro, na hrano sicer malo čakal vendar glede na promet vseeno relativno hitro. Odlično in profesionalno osebje, prijeten ambient. Super za kosilo/večerjo z bolšjo polovico kot tudi večje skupine. Dodaten parking zadaj. Se še vrnem nazaj!

| pred 2 mesecema

5

Najprej da omenim, da smo iz Hrvaške (Međimurja) prišli samo na kruhke v Hotemaže. Že pred leti sem imel priložnost okusit te svetovno znane kruhke in sem ostal navdušen. Nič drugače ni bilo niti včeraj. Na štiri osebe glih prav sedejo 3 porcije kruhov. Poskusilo smo različne in vsi so odlični! Vrhunsko testo, vrhunski nadevi, za omake nimam niti besed kako dobre so! Drugič pa probamo še solate! Povrh vsega tega pa imajo še najboljše nemško pivo Franziskaner! Osebje the best 🔝👌 seveda se bomo še vrnili!

| pred enim mesecem

5

Pripotocam to mesto za skupno druzinsko kosilo ali večerjo saj je zelo obiskana gostilna v porciji je ponavadi po 6 kruhkov več si poglejte na njihovi spletni strani.

| pred enim tednom

5

Kruhki super, ambient pa še bolj👌👌

Več mnenj