X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Pizza Mateja

 • Frankovo naselje 8, 4220 Škofja Loka
 • 7191.7 km
 • Zaprto
 • Petek, 22. November
 • 1. zelenjavna juha, skutne palačinke, kruh
  2. čufti v paradižnikovi omaki, pire krompir, solata, kruh
  3. dunajski zrezek, pire krompir, solata, kruh
  4. jubilejna pizza
  5. tortelini v smetanovi omaki, solata
  6. goveja juha, sladica, kruh
  7. solatni krožnik barbi
  8. solatni krožnik breda
  9. solatni krožnik grški
  10. zelenjavna rižota s tofujem, solata
  11. špageti v bolonjski omaki, solata
  12. ocvrta ribja kocka, krompirjeva solata

Ponudba

Na našem jedilniku imamo pester izbor različnih jedi. za vsak dan v mesecu pripravljamo več vrst malic, ki so zapisane na mesečnem seznamu. 

Vsa hrana je pakirana v nepovratno embalažo, ki je zdravstveno neoporečna in primerna za shranjevanje živil. naše jedi so pripravljene tako, kot jih pripravljamo doma. ne vsebujejo instant izdelkov, konzervansov in nezdravih dodatkov k jedem. menimo namreč, da zdrav obrok temelji na sveži in polnovredni pripravi hrane. 

Vse jedi pripravljamo sami (sirove štruklje, svaljke, palačinke, slivove cmoke, sladice, zavitke, kanelone, itd) večino živil nabavljamo pri lokalnih pridelovalcih (solata, krompir, mleko, meso), saj se želimo lokalno povezovati. to so tudi pomembne značilnosti, ki nas razlikuje od naše konkurence. vsi se moramo zavedati, da kvaliteten topel dnevni obrok zagotavlja, da smo zdravi in polni delovne energije. 

Poleg dnevne priprave malic in jedi po naročilu, se ukvarjamo tudi z organizacijo piknikov pri vas doma ali na drugih lokacijah. pri tem prevzamemo vso skrb nad pripravo hrane in pijače. so pa ti dogodki individualni, tako da so se oglasite in pripravili vam bomo ponudbo.

O nas

Naše podjetje se od leta 1994 ukvarja s cateringom na območju Škofje Loke in okolice. Na začetku smo pripravljali le pizze, nekaj ocvrtih jedi in solate. Iz leta v leto smo našo ponudbo dopolnjevali. Začeli smo s pripravo malic za podjetja. Danes nudimo več kot 300 vrst različnih jedi, 12 različnih dnevnih malic in catering na terenu. Nekoč majhna kuhinjica, se danes bohoti v celotnem spodnjem delu naše poslovne stavbe.

Nudimo

Dostava na dom
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Pizza Mateja Naše podjetje se od leta 1994 ukvarja s cateringom na območju Škofje Loke in okolice. Na začetku smo pripravljali le pizze, nekaj ocvrtih jedi in solate. Iz leta v leto smo našo ponudbo dopolnjevali. Začeli smo s pripravo malic za podjetja. Danes nudimo več kot 300 vrst različnih jedi, 12 različnih dnevnih malic in catering na terenu. Nekoč majhna kuhinjica, se danes bohoti v celotnem spodnjem delu naše poslovne stavbe. /upload/restaurant/restaurant1dd416668531854.jpg
Frankovo naselje 8 4220 Škofja Loka
+386 51 30 50 50 Pizza Mateja

Skupna ocena: 3,9

(Skupna ocena je seštevek 42 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Razvoz hrane , dobra hrana.

| pred 3 meseci

4

Dobra pica

Več mnenj