X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostišče Karavla

  • Podljubelj 297, 4290 Tržič
  • 108.6 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Ponujajo vam vrhunske slovenske domače jedi, kot so divjačina, jagnjetina, postrvi, jedi na žlico, npr. vsem znane tržiške bržole. Kuharski mojster pripravi tudi brezmesne jedi.

O nas

Gostišče Karavla se nahaja pod mejnim prehodom Ljubelj, poleg spomenika Mauthausen, in je odlično izhodišče za pohode v bližnje gore oziroma za okrepčilen postanek po opravljenem pohodu. Ponujajo vam vrhunske slovenske domače jedi, kot so divjačina, jagnjetina, postrvi, jedi na žlico in vsem znane tržiške bržole.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostišče Karavla Gostišče Karavla se nahaja pod mejnim prehodom Ljubelj, poleg spomenika Mauthausen, in je odlično izhodišče za pohode v bližnje gore oziroma za okrepčilen postanek po opravljenem pohodu. Ponujajo vam vrhunske slovenske domače jedi, kot so divjačina, jagnjetina, postrvi, jedi na žlico in vsem znane tržiške bržole. /upload/restaurant/gostisce-karavla-trzic.jpg
Podljubelj 297 4290 Tržič
2 Gostišče Karavla

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 260 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Odlična hrana, prijazna postrežba in ugodne cene. Priporocam

| pred enim tednom

5

Odlična hran, postrežba in super ambient. Priporočam

| pred 2 mesecema

5

Vrhunska kulinarika, domače vzdušje, prijazni ljudje. Poskusite, ne bo vam žal.

| pred enim mesecem

5

Prijetna domača gostilna z zelo okusno hrano.

| pred 5 meseci

5

Gostišče Karavla je zelo super. Oprema v gostišču je večinoma izdelana iz pravega lesa, tako da nudi občutek domačnosti. Zunaj so mize in klopi za sprostitev sredi gozda in lep prelepim pogledom proti Zelenici in po okoliških gorah. Tudi za najmlajše je lepo poskrbljeno, saj je ob gostišču veliko igral. Gostišče je na pravi lokaciji za izlete po okoliških hribih, poleg tega pa si zraven še lahko ogledaš ostanke koncentracijskega taborišča. Osebje v gostišču je zelo prijazno, nasmejano, postrežba hitra in zelo odlična domača hrana. Cene v gostišču so glede na kvaliteto hrane zmerne, zato obisk Gostišča Karavla v prijetnem gorkem okolju zelo priporočam.

Več mnenj

Ni podatka o kontaktu.

Pišite nam