X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Slaščičarna in picerija AJDOVŠČINA

  • Goriška cesta 11, 5270 Ajdovščina
  • 123.7 km
  • Odprto

O nas

Slaščičarna in picerija Ajdovščina se nahaja na prijetni lokaciji, v parku Šturje v Ajdovščini. Prav v bližini je lepo urejeno otroško igrišče z imenitnimi igrali. Poleg odličnih pic, ki vam jih prinesejo tudi na dom, vam bodo ponudili tudi hamburgerje in toast sendviče.

Nudimo

Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
Slaščičarna in picerija AJDOVŠČINA Slaščičarna in picerija Ajdovščina se nahaja na prijetni lokaciji, v parku Šturje v Ajdovščini. Prav v bližini je lepo urejeno otroško igrišče z imenitnimi igrali. Poleg odličnih pic, ki vam jih prinesejo tudi na dom, vam bodo ponudili tudi hamburgerje in toast sendviče.
Goriška cesta 11 5270 Ajdovščina
+38641573310 Slaščičarna in picerija AJDOVŠČINA

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 308 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 3 meseci

3

Dobra lokacija in solidna postrezba.Ob kapucinu in beli kavi niti kozarca vode niti piskotka al pa vsaj narisanega vzorcka z peno...Ob sladoledni kepi(sicer drazji razlicici)1.80e dokaj majna kolicina in brezoblicen okus.Izvoli le izreceno po podaji sladoleda Ne pa ob kafetku al pa na koncu ob placilu ne hvala me nasvidenje ne prijaznega stika z ocmi.Stranke le parcki 60+. dobrih 90 procentov.

| pred enim tednom

5

Zelo dobre slaščice - slastno...………………..

| pred 2 mesecema

5

Odlicen 🍨 exoticno 🍠 sadni sladoled. Prijazna postrezba. Prozorno 👑 cist kozarec z vodo !!! Druge zanimive sladkosti bom izprobala doma (sirup divje mete). Izbor 🍰 tortic. Naslednjic bom jedla tiramisu.

Več mnenj