X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Slaščičarna in picerija AJDOVŠČINA

  • Goriška cesta 11, 5270 Ajdovščina
  • 123.7 km
  • Zaprto

O nas

Slaščičarna in picerija Ajdovščina se nahaja na prijetni lokaciji, v parku Šturje v Ajdovščini. Prav v bližini je lepo urejeno otroško igrišče z imenitnimi igrali. Poleg odličnih pic, ki vam jih prinesejo tudi na dom, vam bodo ponudili tudi hamburgerje in toast sendviče.

Nudimo

Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Študentski boni
Tedenska kosila
Slaščičarna in picerija AJDOVŠČINA Slaščičarna in picerija Ajdovščina se nahaja na prijetni lokaciji, v parku Šturje v Ajdovščini. Prav v bližini je lepo urejeno otroško igrišče z imenitnimi igrali. Poleg odličnih pic, ki vam jih prinesejo tudi na dom, vam bodo ponudili tudi hamburgerje in toast sendviče.
Goriška cesta 11 5270 Ajdovščina
+38641573310 Slaščičarna in picerija AJDOVŠČINA

Skupna ocena: 4,2

(Skupna ocena je seštevek 356 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Pričaran tiramisu nek vikend dopoldne! Ga nisem niti opazil najprej in potem, hop, so prinesli čašo s sladico. Pravo lepo in okusno presenečenje jim priznam.

| pred enim tednom

5

Zelo okusne slaščice! Najlepše urejen lokal v Ajdovščini in zelo pohvalno, ker ga vedno tematsko obarvajo. Manuela&Gorazd top!

| v zadnjem tednu

5

Prijazna postrežba, odlične slaščice in kava.

| pred 5 meseci

3

Dobra lokacija in solidna postrezba.Ob kapucinu in beli kavi niti kozarca vode niti piskotka al pa vsaj narisanega vzorcka z peno...Ob sladoledni kepi(sicer drazji razlicici)1.80e dokaj majna kolicina in brezoblicen okus.Izvoli le izreceno po podaji sladoleda Ne pa ob kafetku al pa na koncu ob placilu ne hvala me nasvidenje ne prijaznega stika z ocmi.Stranke le parcki 60+. dobrih 90 procentov.

Več mnenj