Gostišče Hedvika

  • Kal - Koritnica 36, 5230 Bovec
  • 77.9 km
  • Zaprto

O nas

Gostišče Hedvika se nahaja na lepi lokaciji v majhni vasici Kal–Koritncica , ki je oddaljena 4 km od Turističnega mesta Bovec. V prijetnem ambientu s pogledom na okoliške vršace boste lahko uživali v izbranih jedeh in pijači ob soju sveč na čudoviti pokriti terasi in se poveselili z vašimi prijatelji ali svojci. Svoje goste razvajamo tako z tradicionalni slovenskimi jedmi, kot tudi z jedmi iz mednarodne kuhinje, Bogata izbira mesnih in zelenjavnih jedi bo zadovoljila vse okuse.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Gostišče Hedvika Gostišče Hedvika se nahaja na lepi lokaciji v majhni vasici Kal–Koritncica , ki je oddaljena 4 km od Turističnega mesta Bovec. V prijetnem ambientu s pogledom na okoliške vršace boste lahko uživali v izbranih jedeh in pijači ob soju sveč na čudoviti pokriti terasi in se poveselili z vašimi prijatelji ali svojci. Svoje goste razvajamo tako z tradicionalni slovenskimi jedmi, kot tudi z jedmi iz mednarodne kuhinje, Bogata izbira mesnih in zelenjavnih jedi bo zadovoljila vse okuse. /upload/restaurant/gostisce-hedvika-bovec.png
Kal - Koritnica 36 5230 Bovec
+386 5 389 63 63 Gostišče Hedvika

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 276 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Res odlična hrana. Z ženo sva bila tam na krajšem dopustu. Ko sva pred odhodom brala komentarje o majhnih porcijah, naju je zaskrbelo, da bova lačna. V resnici pa so polpenzionske večerje čisto normalne. Nikoli nisva šla lačna od mize.

| pred 2 tedni

5

V Hedviko smo se vrnili po dvehsluzbi letih, saj smo imeli odlicen spomin na testenine z dimljeno postrvjo. Tokrat so nas pricakali domaci skutini njoki z dimljeno postrvjo ki so bili odlicni in cenovno ugodni! Vredno ovinka!

| pred 2 tedni

5

IZREDNO gostoljubno osebje in presenetljivo okusna hrana. Vsekakor se bom vrnil z največjim veseljem.

| pred enim mesecem

5

Prijazno osebje zelo dobra hrana.... Priporočam tudi za zahtevne goste.... 😎

| pred enim mesecem

5

Zelo prijazni, pripravljeni postreči tudi izven delovnega časa. Hrana odlična

Več mnenj