Gostišče Hedvika

  • Kal - Koritnica 36, 5230 Bovec
  • 77.9 km
  • Zaprto

Ponudba

Naše gostišče ima že dolgoletno tradicijo in prizadevamo si, da sledimo trendom in željam gostov. Na voljo imamo menuje za posebne priložnosti ( obletnice, rojstne dneve, izletniške skupine, predstavitve ter druge prireditve in slavja).

Izkušeno kulinarično osebje vam postreže s širokim izborom domače hrane, hišnih posebnosti ter jedi po vašem izboru, dnevno pa so na voljo tudi kosila. Ob poletnih vikednih pa vam ponudimo okusnega jagenjčeka!

Kulinarične posebnosti gostišča so odlični ocvrti kalamari, domače postrvi na žaru ter ostale jedi iz žara!

O nas

Gostišče Hedvika se nahaja na lepi lokaciji v majhni vasici Kal–Koritncica , ki je oddaljena 4 km od Turističnega mesta Bovec. V prijetnem ambientu s pogledom na okoliške vršace boste lahko uživali v izbranih jedeh in pijači ob soju sveč na čudoviti pokriti terasi in se poveselili z vašimi prijatelji ali svojci. Svoje goste razvajamo tako z tradicionalni slovenskimi jedmi, kot tudi z jedmi iz mednarodne kuhinje, Bogata izbira mesnih in zelenjavnih jedi bo zadovoljila vse okuse.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Gostišče Hedvika Gostišče Hedvika se nahaja na lepi lokaciji v majhni vasici Kal–Koritncica , ki je oddaljena 4 km od Turističnega mesta Bovec. V prijetnem ambientu s pogledom na okoliške vršace boste lahko uživali v izbranih jedeh in pijači ob soju sveč na čudoviti pokriti terasi in se poveselili z vašimi prijatelji ali svojci. Svoje goste razvajamo tako z tradicionalni slovenskimi jedmi, kot tudi z jedmi iz mednarodne kuhinje, Bogata izbira mesnih in zelenjavnih jedi bo zadovoljila vse okuse. /upload/restaurant/gostisce-hedvika-bovec.png
Kal - Koritnica 36 5230 Bovec
+386 5 389 63 63 Gostišče Hedvika

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 276 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Res odlična hrana. Z ženo sva bila tam na krajšem dopustu. Ko sva pred odhodom brala komentarje o majhnih porcijah, naju je zaskrbelo, da bova lačna. V resnici pa so polpenzionske večerje čisto normalne. Nikoli nisva šla lačna od mize.

| pred 2 tedni

5

V Hedviko smo se vrnili po dvehsluzbi letih, saj smo imeli odlicen spomin na testenine z dimljeno postrvjo. Tokrat so nas pricakali domaci skutini njoki z dimljeno postrvjo ki so bili odlicni in cenovno ugodni! Vredno ovinka!

| pred 2 tedni

5

IZREDNO gostoljubno osebje in presenetljivo okusna hrana. Vsekakor se bom vrnil z največjim veseljem.

| pred enim mesecem

5

Prijazno osebje zelo dobra hrana.... Priporočam tudi za zahtevne goste.... 😎

| pred enim mesecem

5

Zelo prijazni, pripravljeni postreči tudi izven delovnega časa. Hrana odlična

Več mnenj