X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostišče Hedvika

  • Kal - Koritnica 36, 5230 Bovec
  • 154 km
  • Odprto

O nas

Gostišče Hedvika se nahaja na lepi lokaciji v majhni vasici Kal–Koritncica , ki je oddaljena 4 km od Turističnega mesta Bovec. V prijetnem ambientu s pogledom na okoliške vršace boste lahko uživali v izbranih jedeh in pijači ob soju sveč na čudoviti pokriti terasi in se poveselili z vašimi prijatelji ali svojci. Svoje goste razvajamo tako z tradicionalni slovenskimi jedmi, kot tudi z jedmi iz mednarodne kuhinje, Bogata izbira mesnih in zelenjavnih jedi bo zadovoljila vse okuse.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Gostišče Hedvika Gostišče Hedvika se nahaja na lepi lokaciji v majhni vasici Kal–Koritncica , ki je oddaljena 4 km od Turističnega mesta Bovec. V prijetnem ambientu s pogledom na okoliške vršace boste lahko uživali v izbranih jedeh in pijači ob soju sveč na čudoviti pokriti terasi in se poveselili z vašimi prijatelji ali svojci. Svoje goste razvajamo tako z tradicionalni slovenskimi jedmi, kot tudi z jedmi iz mednarodne kuhinje, Bogata izbira mesnih in zelenjavnih jedi bo zadovoljila vse okuse. /upload/restaurant/gostisce-hedvika-bovec.png
Kal - Koritnica 36 5230 Bovec
+386 5 389 63 63 Gostišče Hedvika

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 225 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 meseci

5

Odlična domača hrana, odlična postrežba prijazni natakarji ugodne cene. Okoliški hribi ponujajo veliko možnosti za sprehode in rekreacijo. Domače gostišče na enem najlepših koncih Slovenije.

| pred 5 meseci

5

Odlična domača hrana. Sveže postrvi zelo dobro pripravljene. Zmerne cene in prijazno osebje. Še se bomo vrnili.

Več mnenj