BelVin

  • Plešivo 38, 5212 Dobrovo
  • 77.3 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Okrepčevalnica in picerija Belvin se nahaja na skrajnem zahodu Goriških Brdih, na obrobju sončnega gričevja v vasi Plešivo. Picerija je locirana le kilometer stran od vasi Medana in leži tik ob italijanski meji. Očarala vas bo s prijetnim ambientom, v katerem prevladujeta kamen in les, ki ustvarjata prijetno domače vzdušje.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
BelVin Okrepčevalnica in picerija Belvin se nahaja na skrajnem zahodu Goriških Brdih, na obrobju sončnega gričevja v vasi Plešivo. Picerija je locirana le kilometer stran od vasi Medana in leži tik ob italijanski meji. Očarala vas bo s prijetnim ambientom, v katerem prevladujeta kamen in les, ki ustvarjata prijetno domače vzdušje. /upload/restaurant/belvin-dobrovo.jpg
Plešivo 38 5212 Dobrovo
2 +386 53 959 410 BelVin

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 1556 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 5 meseci

5

Odlična hrana, strežba in lokacija. Priporočam!

| pred 5 meseci

5

Zares lepa izkušnja, hrana in postrežba na nivoju, lokal prijeten in čist. V poletnih mesecih možnost rezervirati mizo tudi na terasi (tako zgornji, kot spodnji) s čudovitim razgledom na okoliške griče. V zimskih mesecih pa se lahko pustite razvajati v toplih notranjih prostorih, ki so opremljeni z detajli, ki ti dajo občutek domačnosti.Veliko parkirnih mest in igrala za otroke. Hrana za vse okuse, odlično meso, žar, ribe, domače testenine in sladice, prefinjene mesečne ponudbe... Vsekakor vredno obiska, zagotovo se še vrnemo.

| pred 2 letoma

5

Večkrat zaidemo v Belvin, ker je primeren za različne priložnosti. Tako za družinska kosila/praznovanja (lepa otroška igrala, otroški stolčki…), kot tudi za druženje s prijatelji (tudi večje skupine). Osebje je prijazno, ambient prijeten. Terasa nudi lepo panoramo. Hrana je odlična - priporočam predvsem mesne jedi. Tudi pice ne zaostajajo :)

| pred enim letom

4

Bil sem enkrat. Zelo dobre klapavice na buzaro in pizze. Priporočam pizzo Okuei okusov. So primerno velike in imajo cene primerne za te kraje. Prišla sva v četrtek zvečer in so imeli prosto samo še eno mizo znotraj, tako da je najbrž smiselno rezervirati mizo. Pohvaliti moram prijazno osebje in da sva hrano dobila precej hitro.

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: