X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Metka

  • Črni vrh 78, 5274 Črni vrh nad Idrijo
  • 113 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Prijetno gostišče se nahaja le slabo uro od mestnega vrveža proti Črnovrški planoti. Odlikuje ga dolgoletna tradicija. Gostilna namreč deluje od leta 1888, na zdajšnji lokaciji pa od leta 1927. Svojim gostom nudimo le najboljše – okusno domačo hrano in nočišče v okolici, kjer je nešteto možnosti za preživljanje prostega časa.

Nudimo

Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Gostilna Metka Prijetno gostišče se nahaja le slabo uro od mestnega vrveža proti Črnovrški planoti. Odlikuje ga dolgoletna tradicija. Gostilna namreč deluje od leta 1888, na zdajšnji lokaciji pa od leta 1927. Svojim gostom nudimo le najboljše – okusno domačo hrano in nočišče v okolici, kjer je nešteto možnosti za preživljanje prostega časa. /upload/restaurant/gostilna-metka-crni-vrh-nad-idrijo.jpg
Črni vrh 78 5274 Črni vrh nad Idrijo
2 +386 5 377 7015 Gostilna Metka

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 134 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

5

Odlična hrana ugodne cene, prijazno osebje

| pred 6 meseci

5

V gostilni začutiš domačnost in prijaznost lastnice. Če želiš izkusiti domačo hrano je to pravi lokal. Obroki so količinsko veliki. Cena pa zelo primerljiva. Ceniki na mizi? Kdo ga rabi, saj ti lastnica odgovori na vsako vprašanje.

| pred 7 meseci

5

Toplo priporočam, zelo lep ambient, prijazno osebje in odlična hrana....... 🌞

| pred enim letom

3

Gostilna nima menija in tudi gost nima na razpolago cenika - vsaj jaz ga nisem dobil na zahtevo. Na voljo je dnevna ponudba malic (golaževa juha in palačinka) in dnevna ponudba po naročilu, Idrijski žlokrofi in pečenka ali puranji zrezek ali svinjski dunajski... Tu pa se skopa ponudba zaključi brez kakšnih kulinaričnih idej. Žlikrofi, pečenka, goveja juha in salata vas staneta 17 EUR na osebo, kar pa je za običajno glavno jed, če izvzamemo prilogo, njihovo specialiteto - žlikrofi", preveč. Hrana je sicer zelo okusna in osebje je zelo prijazno. Glede na mojo celotno izkušnjo gostilna ne more biti predmet priporočil.

Več mnenj