Gostilna Mlinar

  • Žirovska cesta 4, 5281 Spodnja Idrija
  • 36.8 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Na prijetni razgledni točki med Idrijo in Spodnjo Idrijo stoji gostilna Mlinar, ki že veliko let izpolnjuje želje tudi najbolj zahtevnim gostom. Ponujamo predvsem ribje jedi in morske sadeže, jedi iz divjačine ter seveda žlikrofe in ostale domače jedi.

Sprejemamo tudi večje skupine in zaključene družbe. Možnost koriščenja prostorov za razne konferenčne namene.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Mlinar Na prijetni razgledni točki med Idrijo in Spodnjo Idrijo stoji gostilna Mlinar, ki že veliko let izpolnjuje želje tudi najbolj zahtevnim gostom. Ponujamo predvsem ribje jedi in morske sadeže, jedi iz divjačine ter seveda žlikrofe in ostale domače jedi.

Sprejemamo tudi večje skupine in zaključene družbe. Možnost koriščenja prostorov za razne konferenčne namene.
/upload/restaurant/gostilna-mlinar-spodnja-idrija.jpg
Žirovska cesta 4 5281 Spodnja Idrija
2 +386 5 377 63 16 Gostilna Mlinar

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 360 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

5

Vse pohvale natakarici, ki naju je s punco lepo sprejela v gostilni in nama na kratko predstavila lokalno kulinariko. Zelo prijazna in ustrežljiva, zna tudi odlično svetovati glede hrane in pijače. Hrana res odlična. Dobri domači žljikrofi. Porcije konkretne. Žlikrofi se kar stopijo v ustih. V kolikor si želite poskusiti žlikrofe s tradicionalnimi omakami priporočam tris žlikrofov, res oslično. Prav tako tudi niso slabi žlikrofi s svinjsko ribico. Sicer vam pa natakarica lepo svetuje kaj vzeti za pojest. Rahla pripomba le glede cene, mogoče rahlo visoka, ampak hrana jo je vredna.

| pred enim letom

5

Ko iščete toplino gostoljubnosti in vrhunsko hrano, je to pravi naslov. Jedi, ki izžarevajo lokalno, avtohtono kakovost. Hiška za otroke, terasa za zaljubljene in notranjost za zaključene družbe. S posluhom za vsakršne goste. Poslovne, družinske ali mimobežne. Izjemno doživetje. Kraj, kjer ne samo, da se ustavi čas. Tu si ga boste želeli ustaviti.

| pred enim letom

4

Prijazna postrežba in dobra lokalna hrana. Vsekakor priporočam tris žlikrofov. Moteče so bile le ose, ki so ves čas letale okrog mize in pijače. Gostilna je dostopna tudi z invalidskim vozičkom.

| pred 9 meseci

5

Super okusna hrana in zelo prijazna postrežba. Lep vrt in hiška z igračami za otroke.

| pred 4 meseci

5

Odlična restavracija, super žlikrofi, in prijazna lastnica. Prišla sva res lačna tik pred zaprtjem vendar so naju vseeno lepo in prijazno postregli z odlično hrano.

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: