Pizzeria Fedrig

  • Volaričeva ulica 11, 5222 Kobarid
  • 74.6 km
  • €€
  • Odprto

O nas

Delovni čas. Picerija je odprta sezonsko. Odpiramo okoli 20 Marca. Ob ponedeljek in torkih zaprto. Med tednom odprto zvečer. Sobota in Nedelja od 12.00 naprej. V aprilu ali najpozneje 4 teden po velikinoči se tudi med tednom odpira od 12.00 naprej. Pon začnemo odpirat od 17.00 naprej ko dobimo študenstsko pomoč in pred velikim navalom še Tor ravno tako od 17.00 naprej. V septembru oboje zapiramo. Zapremo konec krompirjevih počitnic. Odprto še 10-12 dni čez novoletne praznike.

Nudimo

Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Pizzeria Fedrig Delovni čas. Picerija je odprta sezonsko. Odpiramo okoli 20 Marca. Ob ponedeljek in torkih zaprto. Med tednom odprto zvečer. Sobota in Nedelja od 12.00 naprej. V aprilu ali najpozneje 4 teden po velikinoči se tudi med tednom odpira od 12.00 naprej. Pon začnemo odpirat od 17.00 naprej ko dobimo študenstsko pomoč in pred velikim navalom še Tor ravno tako od 17.00 naprej. V septembru oboje zapiramo. Zapremo konec krompirjevih počitnic. Odprto še 10-12 dni čez novoletne praznike. /upload/restaurant/pizzeria-fedrig-kobarid.jpg
Volaričeva ulica 11 5222 Kobarid
2 +386 5 389 01 15 Pizzeria Fedrig

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 423 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

4

Kljub nekaterim šepastim ocenam, smo se odločili za obisk picerije in bili presenečeni. Prelep, skoraj pravljični, ambient, prijazna in hitra postrežba (kljub polnim mizam) ter odlične pizze! Testo zelo okusno - tako, ki ne obleži, nadev ravno pravšnji, kvalitetne sestavine ... Poleg naročena solata je bila obilna. Pohvale, vredno obiska! 👌

| pred enim tednom

5

Zelo lep in prostoren vrt. Postrežba hitra, zelo, zelo prijazna. Pizze (zelo sva se razveselila) končno vse z mozzarelo in inovativnih okosov. Cene pa izjemno ugodne!

| pred 4 tedni

5

Apartma za 4 osebe je super! Novo opremljeno, velike sobe, super kopalnica in kuhinja. Pod apartmaji je gostilna z odlično hrano.

| pred enim mesecem

3

Pica nič posebnega + testo pretenko (skoraj prozorno),... je pa lep ambient.

| pred enim mesecem

4

Natakarica je pico prijela z rokami in jo dala na pol. Sicer super hrana, v redu cene.

Več mnenj