Pizzeria Fedrig

  • Volaričeva ulica 11, 5222 Kobarid
  • 74.6 km
  • €€
  • Zaprto

O nas

Delovni čas. Picerija je odprta sezonsko. Odpiramo okoli 20 Marca. Ob ponedeljek in torkih zaprto. Med tednom odprto zvečer. Sobota in Nedelja od 12.00 naprej. V aprilu ali najpozneje 4 teden po velikinoči se tudi med tednom odpira od 12.00 naprej. Pon začnemo odpirat od 17.00 naprej ko dobimo študenstsko pomoč in pred velikim navalom še Tor ravno tako od 17.00 naprej. V septembru oboje zapiramo. Zapremo konec krompirjevih počitnic. Odprto še 10-12 dni čez novoletne praznike.

Nudimo

Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
WI-FI
Pizzeria Fedrig Delovni čas. Picerija je odprta sezonsko. Odpiramo okoli 20 Marca. Ob ponedeljek in torkih zaprto. Med tednom odprto zvečer. Sobota in Nedelja od 12.00 naprej. V aprilu ali najpozneje 4 teden po velikinoči se tudi med tednom odpira od 12.00 naprej. Pon začnemo odpirat od 17.00 naprej ko dobimo študenstsko pomoč in pred velikim navalom še Tor ravno tako od 17.00 naprej. V septembru oboje zapiramo. Zapremo konec krompirjevih počitnic. Odprto še 10-12 dni čez novoletne praznike. /upload/restaurant/pizzeria-fedrig-kobarid.jpg
Volaričeva ulica 11 5222 Kobarid
2 +386 5 389 01 15 Pizzeria Fedrig

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 644 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 letoma

1

V pizzeriji fedrig smo se do sedaj ustavili vedno, ko smo bili v teh lepih krajih a se po današnjem obisku sigurno ne bomo nikoli več. Razumem, da je pomoč v gostinstvu težko dobiti vendar se morajo tudi lastnik gostinskih obratov zavedati, da vsi ki pridemo v gostilno ne pridemo zgolj zato da odidemo siti ampak pričakujemo tudi, da se tam počutimo dobro. Čeprav je bila pizza okusna (ni bila na starem nivoju) pa za vse ostalo nimam pozitivne besede. Apeliram na lastnika, da v kolikor nima primernega osebja, da ima rajši zaprto ali pa sam obleče predpasnik.

| pred 3 leti

4

Kljub nekaterim šepastim ocenam, smo se odločili za obisk picerije in bili presenečeni. Prelep, skoraj pravljični, ambient, prijazna in hitra postrežba (kljub polnim mizam) ter odlične pizze! Testo zelo okusno - tako, ki ne obleži, nadev ravno pravšnji, kvalitetne sestavine ... Poleg naročena solata je bila obilna. Pohvale, vredno obiska! 👌

| pred 2 letoma

1

Totalno razočaranje! Tukaj se naješ samo čakanja. Pizze pretanke, drugega itak nimajo. Čakanje na pijačo pol ure, na hrano ura in pol. Nas ne vidijo več!!

| pred enim letom

1

Počasna postrežba in tanke pice. Na pico smo čakali uro in pol, nato pa so še zgrešili naše naročilo.

| pred 3 leti

4

Okusne pice in krasen vrt. Edina minus točka je obupno počasno prinašanje računa, ko je vrt poln. Smo čakali celih 20 min, da smo lahko poravnali.

Več mnenj