Gostilna Štirna

  • Opatje selo 42, 5291 Miren
  • 74.7 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Dnevno pripravljamo okusne malice in kosila.

Naša kuhinja slavi predvsem po tem, da poleg velikega izbora jedi iz ponudbe nudi svežo sezonsko hrano. Ta je pripravljena po starih kraških receptih (kmečki narezek z domačim kruhom, njoki z divjimi šparglji, jurčki s domačimi rezanci, polenta s teranovo omako, kmečki krožnik z domačimi kolinami, ...)

Gostilna je poznana tudi po pestrem izboru pic.

Sladokusci se boste posladkali z našimi domačimi sladicami, pripravljene iz sezonskih sestavin. Po naročilu vam pripravimo tudi torte za razna praznovanja.

Naša vinska klet ponuja zelo dober kraški teran in velik izbor ostalih vrhunskih vin.

O nas

To je stara vaška gostilna z mladim osebjem, ki s prijaznostjo in individualnim pristopom do vsakega gosta ustvarja občutek domačnosti in topline. V notranjosti lokala je na voljo 90 sedišč razporejenih v dveh manjših in eni večji sobi. Večji prostor sprejme okoli 50 gostov in se ga lahko rezervira za različna praznovanja.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
Gostilna Štirna To je stara vaška gostilna z mladim osebjem, ki s prijaznostjo in individualnim pristopom do vsakega gosta ustvarja občutek domačnosti in topline. V notranjosti lokala je na voljo 90 sedišč razporejenih v dveh manjših in eni večji sobi. Večji prostor sprejme okoli 50 gostov in se ga lahko rezervira za različna praznovanja. /upload/restaurant/gostilna-stirna-miren.jpg
Opatje selo 42 5291 Miren
2 +386 5 398 55 90 Gostilna Štirna

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 279 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

4

Zelo dobra ponudba kvalitetne lokalne hrane, ravno prav velika izbira, prijetno vzdušje in prijazna postrežba.

| pred enim tednom

4

Burger me bil dober, domači hlebček, v katerem je bil položen pa preveč zapečen ali suh. Osebje je sicer zelo prijazno, vrt pas tudi zelo prijeten.

| pred 2 mesecema

5

Vrhunska postrežba, se boljša domača hrana,mineštra odlična, beefsteak s pršutom in teranom odlično in tris njokov z domačim pestom

| v zadnjem tednu

5

Ambientalno, dušno, okusno, vredno stranpoti. Na izi in z občutkom.

| pred enim tednom

5

Prijazno osebje, dobra hrana.

Več mnenj