X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Restavracija Sabotin

  • Cesta IX. korpusa 35, 5250 Solkan
  • 143.8 km
  • Odprto

Aktualna ponudba

Dvojna dnevna minešta ali juha + solata ali sladica = 5,00 €
V kolikor želite prejemati ponudbo na mail pošljite kontakt na hotel.sabotin@hit.si

O nas

Naša kuhinja temelji na sredozemski in sezonski ponudbi, občasno prirejamo tematske kuhinje (januarska šumadijska kuhinja, velikonočna ponudba, posebna ponudba jedi iz vrtnic v okviru Festivala vrtnic, poletne jedi, jesenska gobova kuhinja, martinovanje, decembrska srečanja …). Nudimo pa vam tudi odlične pice. Dnevno med tednom pripravljamo okusne malice in kosila po ugodnih cenah.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
Restavracija Sabotin Naša kuhinja temelji na sredozemski in sezonski ponudbi, občasno prirejamo tematske kuhinje (januarska šumadijska kuhinja, velikonočna ponudba, posebna ponudba jedi iz vrtnic v okviru Festivala vrtnic, poletne jedi, jesenska gobova kuhinja, martinovanje, decembrska srečanja …). Nudimo pa vam tudi odlične pice. Dnevno med tednom pripravljamo okusne malice in kosila po ugodnih cenah. /upload/restaurant/restavracija-sabotin-solkan.jpg
Cesta IX. korpusa 35 5250 Solkan
+386 5 336 52 00 Restavracija Sabotin

Skupna ocena: 4

(Skupna ocena je seštevek 498 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Zelo zanimiva rastava gob.Predstavljena velika količina z imeni in specifikacijo.Tudi restavracija nudi jedi z gobami.vendar se na žalost tega nismo poslužili zaradi pomanjkanja časa.Bomo pa drugo leto zagotovo.Tudi parking pred hotelom in ob njem je prostoren tako da vsak najde prosto mesto.Vredno ogleda.Priporočam.

| pred enim mesecem

4

Prijeten letni vrt

Več mnenj