X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna in Pizzerija Pri Martini

  • Trg maršala Tita 7, 5220 Tolmin
  • 138.9 km
  • Odprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

O nas

V Gostilni in pizzeriji "pri Martini" dnevno nudimo zajtrke, malice in kosila, pizze, jedi po naročilu (domači njoki, tolminske jedi, mesne jedi, kalamari, solatni krožniki,...). V poletnih mesecih ponujamo domač sladoled, frapeje, granito, različne kupe.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Gostilna in Pizzerija Pri Martini V Gostilni in pizzeriji "pri Martini" dnevno nudimo zajtrke, malice in kosila, pizze, jedi po naročilu (domači njoki, tolminske jedi, mesne jedi, kalamari, solatni krožniki,...). V poletnih mesecih ponujamo domač sladoled, frapeje, granito, različne kupe.
/upload/restaurant/gostilna-in-pizzerija-pri-martini-tolmin.jpg
Trg maršala Tita 7 5220 Tolmin
1 +386 31 603 503 Gostilna in Pizzerija Pri Martini

Skupna ocena: 3,6

(Skupna ocena je seštevek 239 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

2krat sem bila tam.zimski urnik je do 21,poletje bilo do 22.vsakic sem prisla v zadnji uri in to edina notri.bili prijazni,kuhali.glavno jed je za pocakat 15min.notri lepo okraseno v kmeckem slogu, za bozic lepo dekorirano in bozicna glazba-prijetno praznicno vzdusje.dober caj -ni s vrecke ampak pravo sadje.k caju in kavi dajo piskotek.kroznik hrane sem dobila ogromen,tudi ce bila lacna to komaj zmagala

| pred 9 meseci

1

Že sama pot do Cirja je z avtom trajala cca 1,5 ure. Človek ima tudi določene potrebe, ki jih pač mora nekje opraviti, zato sem odšla v gostilno in vprašala kje je WC. Starejša natakarica je takoj zavpila: "tukaj ni javno stranišče, je samo za goste". No pa sem zato takoj naročila kavo. No, ja. Žal je bila na tem mestu edina gostilna, ki je bila odprta, drugega WC-ja pa nisem videla. Nazaj grede sva z možem šla na kavo. Naročila sva kapučin in kavo s pravo kravjo smetano. Dobila sem rastlinsko, ki je bila sladkana, kar mi ni bilo všeč. Šla sem notri in nek starejši gospod - verjetno gostilničar se je zadrl: "kje ste pa še videla kravjo smetano, take ni več!" Izredno neprijazno. Tudi vedenje natakarja ni bilo profesionalno, pa o tem ne bi komentirala. Turistično društvo se zelo trudi, da se v kraju nekaj dogaja, ampak taki ljudje, ki so v tej gostilni bi se pač morali še kaj naučiti - predvsem spoštljivega vedenja.

| pred 6 meseci

1

Zelo počasna posrežba, poleg tega morala prositi za zamenjavo sladoleda, saj je bila smetana pokvarjena (tekoča, grudasta in očitno rastlinska).

| pred 5 meseci

2

Osebje nezainteresirano za ponudbo, priloga k glavni jedi-hladna in postana.

| pred 5 meseci

4

Dobra hrana in postrežba, sprejemljive cene, odličen sladoled. 🙂

Več mnenj