X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Muller

  • Ločka cesta 6, 8340 Črnomelj
  • 49.6 km
  • Zaprto

Ponudba

Poleg stalne ponudbe pa občasno pripravimo posebno ponudbo, ki je prilagojena letnemu času. Tako npr. v zimskem času poleg ostalega ponujamo koline - krvavice, pečenice, žitne klobase,... V času svežih gob pripravljamo slastne jurčke na različne načine, ob martinovanju pa seveda martinove gosi in race z dušenim rdečim zeljem in kostanjem.

Poleg izbrane hrane boste iz naše ponudbe zagotovo našli tudi primerno vino, saj ponujamo bogat izbor tako odprtih kot tudi buteljčnih vin izključno belokranjskih vinarjev.

O nas

Nahajamo se v Črnomlju, nad sotočjem rek Lahinje in Dobličice, v smeri Adlešičev. Gostilna s tradicijo deluje že od leta 1965, pod imenom "GOSTILNA MÜLLER", ali nekomu bolj poznanim domačim imenom "Pri Bariču", ki se je obdržalo vse do danes. Ponujamo pestro izbiro tipičnih belokranjskih jedi, mesnih in ribjih jedi, kakor tudi bogato izbiro lokalnih vin.

Nudimo

Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Muller Nahajamo se v Črnomlju, nad sotočjem rek Lahinje in Dobličice, v smeri Adlešičev. Gostilna s tradicijo deluje že od leta 1965, pod imenom "GOSTILNA MÜLLER", ali nekomu bolj poznanim domačim imenom "Pri Bariču", ki se je obdržalo vse do danes. Ponujamo pestro izbiro tipičnih belokranjskih jedi, mesnih in ribjih jedi, kakor tudi bogato izbiro lokalnih vin. /upload/restaurant/gostilna-muller-crnomelj.jpg
Ločka cesta 6 8340 Črnomelj
+ 386 7 356 72 00 Gostilna Muller

Skupna ocena: 4,8

(Skupna ocena je seštevek 47 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

5

Okusno, ugodno, veliko. Prijazna postrežba.

| pred enim mesecem

5

Dobra belokranjska hrana, prijazni obrazi , velika izbira in velike porcije , dobrooo 👌

| pred 7 meseci

5

Božanska hrana. Lepo renovirana gostilna. Za petkov večer nabito polno vse. Porcije ogromne in okusne. Sladice..... Za umret dobre. Zelo priporočam .

| pred 8 meseci

5

Zelo okusne, domače jedi. Cenovno ugodni. Lokal lepo urejen. Osebje prijetno in hitro. Kužkom prijazno gostišče!

| pred 7 meseci

5

Odlična restavracija z zmernim cenami in veliko izbiro. Priporočam.

Več mnenj