Gostilna Muller

  • Ločka cesta 6, 8340 Črnomelj
  • 5313.9 km
  • Odprto

Ponudba


O nas

Nahajamo se v Črnomlju, nad sotočjem rek Lahinje in Dobličice, v smeri Adlešičev. Gostilna s tradicijo deluje že od leta 1965, pod imenom "GOSTILNA MÜLLER", ali nekomu bolj poznanim domačim imenom "Pri Bariču", ki se je obdržalo vse do danes. Ponujamo pestro izbiro tipičnih belokranjskih jedi, mesnih in ribjih jedi, kakor tudi bogato izbiro lokalnih vin.

Nudimo

Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Muller Nahajamo se v Črnomlju, nad sotočjem rek Lahinje in Dobličice, v smeri Adlešičev. Gostilna s tradicijo deluje že od leta 1965, pod imenom "GOSTILNA MÜLLER", ali nekomu bolj poznanim domačim imenom "Pri Bariču", ki se je obdržalo vse do danes. Ponujamo pestro izbiro tipičnih belokranjskih jedi, mesnih in ribjih jedi, kakor tudi bogato izbiro lokalnih vin. /upload/restaurant/gostilna-muller-crnomelj.jpg
Ločka cesta 6 8340 Črnomelj
+386 73 567 200 Gostilna Muller

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 719 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim tednom

4

Definitivno ena izmed boljsih restavraciji na Dolenjskem. Osebje je izjemno prijazno. Vidi se, da znajo. Ambient se da izboljsati. Hoteli smo poskusiti lokalne jedi in smo to tudi dobili. Imajo poseben lokalni menu. Hrana je zelo dobro predstavljena na krozniku. Jedel sem ze veliko boljse ampak dalec od tega, da je ni dobra.

| pred enim mesecem

5

Perfektno! Autenticni ambient, vrhunsko pripravljena hrana. Z vsem, kar smo naročili za dve družini, smo bili izjemno zadovoljni. Pri dnevnem kosilu lahko izbirate juho in tudi solato. Ob kosilu pa domači beli cuvee pride prav. Porcije so dovolj velike. Postrežba je odlična. Na terasi je lep razgled. Priporočam!

| pred enim mesecem

5

V gostišču Müller sem bil navdušen nad vsem! Zelo dobra hrana, lepo urejene in čiste sobe, ter zelo prijazno osebje. Priporočam vsem, ki radi kaj dobrega pojedo za normalno ceno ali prenočijo v lepo urejenih sobah! Čestitam jim!

| pred enim mesecem

4

Hrana odlična, natakarica profesionalna in prijazna, prijeten ambient, toaletni prostori pa vam niso v ponos (stara oprema, smrdi ...).

| pred enim mesecem

3

Gostilna kot ambient zelo solidna; s hrano pa nisem bil zadovoljen; mogoče napačna izbira (plošča za dve ali več oseb).

Več mnenj