X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Samarin

  • Kočevje 10c, 8340 Črnomelj
  • 50 km
  • Odprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

Ponudba

Dnevna ponudba
- hladne predjedi
- razne juhe
- testenine
- pice
- zrezki
- ribje jedi
- solate
- sladice

O nas

Za vse tiste, ki za gostilno "SAMARIN" še niste slišali naj povemo, da je to idilična belokranjska gostilna, ki se nahaja v Črnomlju, tik ob glavni cesti Črnomelj - Vinica.
Znani pa smo predvsem po vsakodnevno sveže pečeni pečenki – odojčku in jagenjčku ter Leskovačkemu žaru – pravi žar na oglje.

Nudimo

Dostava na dom
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Samarin Za vse tiste, ki za gostilno "SAMARIN" še niste slišali naj povemo, da je to idilična belokranjska gostilna, ki se nahaja v Črnomlju, tik ob glavni cesti Črnomelj - Vinica.
Znani pa smo predvsem po vsakodnevno sveže pečeni pečenki – odojčku in jagenjčku ter Leskovačkemu žaru – pravi žar na oglje.
/upload/restaurant/gostilna-samarin-crnomelj.jpg
Kočevje 10c 8340 Črnomelj
+ 386 7 305 40 26 Gostilna Samarin

Skupna ocena: 4,5

(Skupna ocena je seštevek 475 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 mesecema

5

V Beli krajini se je jagencek. Belokranjci ga pripravijo tako kot se spodobi in ga ne dobiš drugje v Sloveniji. Pri Samarinu je sveže pečen vsak dan. Najbrž se nisem jedel boljšega kot v Gostilni Samarin. Vse pohvale kuhinji. Prav tako pohvala prijaznemu streznemu osebju. Vse je tako kot mora biti - zagotovo se bomo radi vrnili.

| pred 3 meseci

4

Prijeten ambient, ter okusna na tradicionalni način sveže pečena odojek in jagenček. Edina pomanjkljivost je premajhno parkirišče, vendar se bomo še vrnili.

| pred 5 meseci

4

Zelo prijetna, topla gostilna in tudi soba je bila čista, urejena in prijetna. Za spodobno ceno. Z vključenim samopostrežnim zajtrkom, zraven tudi topla pijača (kava, čaj). Osebje je bilo prijazno in ustrežljivo, tako da proporočam tukaj bivanje, če potrebujete prenočišče v Črnomlju.

| pred 4 meseci

4

Zelo dobra hrana in odličen domač kruh.

| pred 7 meseci

5

Vedno svež odojek in Janček. Hitra in prijazna postrežba natakarice iz sosednjega Bosiljeva. Pa zelo prijazne cene 😁. Dva se bosta najedla ( napokala ) za dobrih 20€

Več mnenj