Gostinstvo Štajdohar

  • Kanižarica 41, 8340 Črnomelj
  • 75.4 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Ponudba
Gostinska ponudba zajema vsebine za različne priložnosti in okuse. nudi dnevne malice, kosila, jedi po naročilu, kot tudi svetovanje in izvedbo za različne zaključene družbe. kulinarična ponudba, ki poleg belokranjskih jedi, ponuja tudi jedi slovenske tradicionalne kuhinje, ribje jedi, jedi za vegetarijance in sladokusce. sami pripravljamo, štruklje različnih vrst, rezance, kruh, pogače kot tudi raznovrstne sladice. k okusnim hišnim jedem dodamo prijazno in profesionalno postrežbo s čimer boste kot obiskovalec še bolj začutili in okusili gastronomijo bele krajine.

Nudimo tudi možnost priprave in dostave dnevne malice za vaše zaposlene ali kosila v lokalnem območju, po predhodnem dogovoru.

O nas

Restavracija Štajdohar je novozgrajeni in sodobno zasnovani obrat, ki dnevno pripravlja 1000 obrokov in je plod 25-letnih izkušenj družinskega podjetja Štajdohar d.o.o. V gastronomski ponudbi turistične destinacije Bele krajine je restavracija uvrščena med reprezentančne lokacije konferenčnega, poslovnega in rekreativnega turizma. Nahaja se v mirni zeleni oazi, obdani s smrekovim gozdom, neposredno ob cesti Črnomelj-Vinica, natančneje v naselju Kanižarica.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
WI-FI
Gostinstvo Štajdohar Restavracija Štajdohar je novozgrajeni in sodobno zasnovani obrat, ki dnevno pripravlja 1000 obrokov in je plod 25-letnih izkušenj družinskega podjetja Štajdohar d.o.o. V gastronomski ponudbi turistične destinacije Bele krajine je restavracija uvrščena med reprezentančne lokacije konferenčnega, poslovnega in rekreativnega turizma. Nahaja se v mirni zeleni oazi, obdani s smrekovim gozdom, neposredno ob cesti Črnomelj-Vinica, natančneje v naselju Kanižarica. /upload/restaurant/gostinstvo-stajdohar-crnomelj.jpg
Kanižarica 41 8340 Črnomelj
2 + 386 7 35 40 662 Gostinstvo Štajdohar

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 217 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 tedni

5

Gostilna je v industrijski coni, zato imajo ob sobotah odprto samo do 17h, če pa imajo skupino, lahko brez problema prideš nenajavljen tudi po 17.uri. Cene so ugodne, osebje zelo prijazno, hrana ala cart zelo dobra, imajo pa tudi kosila in malice. Nas je bilo 12, pa smo zelo hitro dobili hrano, tako, da vse pohvale!

| pred enim letom

5

Zelo dobra hrana in Servis odlicno je bilo

| pred 2 mesecema

4

V redu malica, hitra postrezba.

| pred 7 meseci

5

Po belokranjsko

| pred 9 meseci

5

Imel tam fešto, odlična hrana, prijazno osebje. Lastniki upoštevali vsako željo....

Več mnenj