X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Madronič Prelesje

  • Prelesje 10, 8342 Stari trg ob Kolpi
  • 62.4 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Za vse prave gurmane, ki želite uživati v odlični hrani, ponujamo hišno specialiteto – postrv, pripravljeno na Madroničev način, jedi z žara in različne domače dobrote. Po predhodnem naročilu pripravimo tudi jedi po vaših željah.
Belokranjci cenimo našo trto, zato vam nudimo pester izbor vin domačih vinarjev. Vabljeni na kozarec izvrstne belokranjske žlahtne kapljice.

O nas

V družini Madronič so se že davnega leta 1978 odločili za kmečki turizem, zato so povezali kmečko življenje s podjetništvom v turizmu, sprva v obnovljenem starem mlinu, kasneje v družinski hiši, danes pa v novem gostinskem objektu, ki omogoča izpolnitev vseh pričakovanj današnjih zahtevnih obiskovalcev oziroma turistov.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
Madronič Prelesje V družini Madronič so se že davnega leta 1978 odločili za kmečki turizem, zato so povezali kmečko življenje s podjetništvom v turizmu, sprva v obnovljenem starem mlinu, kasneje v družinski hiši, danes pa v novem gostinskem objektu, ki omogoča izpolnitev vseh pričakovanj današnjih zahtevnih obiskovalcev oziroma turistov. /upload/restaurant/madronic-prelesje-stari-trg-ob-kolpi.jpg
Prelesje 10 8342 Stari trg ob Kolpi
2 Madronič Prelesje

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 330 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

4

Primerno za večje skupine in kosila. Postrv je tako pečena, da koščice razpadejo. Odlična! Organizacija postrežbe ni najboljša. Se dolgo čaka. Vtis prav dober. Za odličnost pa se bo treba še malo potruditi.

| pred 4 tedni

4

Zmedena in počasna postrežba vrže madež na drugače odlične postrvi, krasno senčno teraso in lep ambijent.

| pred 2 mesecema

5

Zelo dobra hrana, še posebej pečene ribe. Dobra postrežba in prijazno osebje. Ob vikendih je nekoliko večja gneča. Če imate radi pečene postrvi, so tukaj zelo okusne in dobite veliko za ceno, ki jo plačate. Tudi belo vino je dobro.

| pred 2 mesecema

3

Solidna hrana vendar skromna izbira. Presenetljivo dobra obiskanost glede na skromno ponudbo. Zrezki za moj okus preveč pečeni...

| pred 2 mesecema

5

Ob Kolpi, diši po ljubezni reke, ribe v vodi in v krožniku, po dobri hrani diši že en kilometer pred restavracijo, čestitam, odlično je 🐟🏊🍻

Več mnenj