X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Madronič Prelesje

  • Prelesje 10, 8342 Stari trg ob Kolpi
  • 62.4 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

Za vse prave gurmane, ki želite uživati v odlični hrani, ponujamo hišno specialiteto – postrv, pripravljeno na Madroničev način, jedi z žara in različne domače dobrote. Po predhodnem naročilu pripravimo tudi jedi po vaših željah.
Belokranjci cenimo našo trto, zato vam nudimo pester izbor vin domačih vinarjev. Vabljeni na kozarec izvrstne belokranjske žlahtne kapljice.

O nas

V družini Madronič so se že davnega leta 1978 odločili za kmečki turizem, zato so povezali kmečko življenje s podjetništvom v turizmu, sprva v obnovljenem starem mlinu, kasneje v družinski hiši, danes pa v novem gostinskem objektu, ki omogoča izpolnitev vseh pričakovanj današnjih zahtevnih obiskovalcev oziroma turistov.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
Madronič Prelesje V družini Madronič so se že davnega leta 1978 odločili za kmečki turizem, zato so povezali kmečko življenje s podjetništvom v turizmu, sprva v obnovljenem starem mlinu, kasneje v družinski hiši, danes pa v novem gostinskem objektu, ki omogoča izpolnitev vseh pričakovanj današnjih zahtevnih obiskovalcev oziroma turistov. /upload/restaurant/madronic-prelesje-stari-trg-ob-kolpi.jpg
Prelesje 10 8342 Stari trg ob Kolpi
2 Madronič Prelesje

Skupna ocena: 4,6

(Skupna ocena je seštevek 281 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Zelo dobra hrana, še posebej pečene ribe. Dobra postrežba in prijazno osebje. Ob vikendih je nekoliko večja gneča. Če imate radi pečene postrvi, so tukaj zelo okusne in dobite veliko za ceno, ki jo plačate. Tudi belo vino je dobro.

| pred 2 tedni

3

Solidna hrana vendar skromna izbira. Presenetljivo dobra obiskanost glede na skromno ponudbo. Zrezki za moj okus preveč pečeni...

| pred 3 tedni

5

Ob Kolpi, diši po ljubezni reke, ribe v vodi in v krožniku, po dobri hrani diši že en kilometer pred restavracijo, čestitam, odlično je 🐟🏊🍻

| pred 2 tedni

5

Prečudovito!! Vse super, vsi prijazni, top postrežba...

| pred 2 mesecema

5

Odlične postrvi in postrežba, prijeten ambient - postrežba malo počasna, a kaj hočeš, če prideš na praznik ob času kosila, ko vsi hočejo jesti.

Več mnenj