X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Gostilna Oštarija

  • Sokolski trg 2, 8350 Dolenjske Toplice
  • 41.1 km
  • Zaprto

O nas

Oštarija je sinonim za sveže, sezonske in lokalno pridelane sestavine, ki jih vnašamo v avtohtone in pozabljene recepte, prepletene s ščepcem sodobne kreativnosti vrhunske kulinarične ekipe, ki jo vodi kuharski mojster Robert Gregorčič.

Krožniki, s katerimi razvajamo brbončice naših gostov, navdihuje tradicionalna slovenska kulinarična krajina, ki smo ji dodali dolenjski pridih, obogaten s sodobnimi gastronomskimi tehnikami.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Gostilna Oštarija Oštarija je sinonim za sveže, sezonske in lokalno pridelane sestavine, ki jih vnašamo v avtohtone in pozabljene recepte, prepletene s ščepcem sodobne kreativnosti vrhunske kulinarične ekipe, ki jo vodi kuharski mojster Robert Gregorčič.

Krožniki, s katerimi razvajamo brbončice naših gostov, navdihuje tradicionalna slovenska kulinarična krajina, ki smo ji dodali dolenjski pridih, obogaten s sodobnimi gastronomskimi tehnikami.
/upload/restaurant/gostilna-ostarija-dolenjske-toplice.jpg
Sokolski trg 2 8350 Dolenjske Toplice
+ 386 5 126 29 90 Gostilna Oštarija

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 472 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

3

Takole je z Oštarijo. Hrana je okusna, ambient lep, cene še kar (!), postrežba prijazna...porcije bi pa lahko bile večje, kljub vsemu, pa četudi je bil teden restavracij, se lačen od mize ne spodobi oditi. Pa čeprav je denarnico olajšalo "le za 38 evrov".

| pred 2 tedni

5

Odlična restavracija. Obiskal sem jo v tednu reatavracij. Prijeten ambient, zelo prijazno in ustrežljivo osebje. Hrana je odlična, vina so vrhunska. Manjša težava je parkiranje. Po odlični večerji ti osebje celo dovoli, da popišeš košček zida. Obisk priporočam vsem gurmanom.

| pred 4 tedni

5

Odlična hrana, zelo prijeten ambient, super prijazna postrežba, zelo razumne cene, sploh glede na kvaliteto hrane, odlično vino. Priporočam!

| pred enim mesecem

5

Prijetno in lepo urejeno, mogoče malenkost preglasno. 😜Hrana odlična in dober izbor vina za spremljavo hrane. 😁Odlična postrežba in razlaga. 👍

| pred enim mesecem

5

Če ste vegani ali pa ne, morate poizkusiti odlično hrano v tej restavraciji.

Več mnenj