X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Penzion Termal

  • Sokolski trg 2, 8350 Dolenjske Toplice
  • 41.1 km
  • Zaprto

Ponudba

DNEVNA PONUDBA
pice
testenine
jedi z žara

O nas

V samem jedru Dolenjskih Toplic, v neposredni bližini hotelov in le nekaj korakov stran od Kongresno kulturnega centra se nahaja Penzion Termal s 37 ležišči.

V pritličju penziona je restavracija Oštarija, kjer vas bomo na vašo željo postregli z zajtrkom, kosilom ali večerjo. Naš kuhar vas bo razvajal tudi z odličnimi picami, testeninami in jedmi z žara.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Penzion Termal V samem jedru Dolenjskih Toplic, v neposredni bližini hotelov in le nekaj korakov stran od Kongresno kulturnega centra se nahaja Penzion Termal s 37 ležišči.

V pritličju penziona je restavracija Oštarija, kjer vas bomo na vašo željo postregli z zajtrkom, kosilom ali večerjo. Naš kuhar vas bo razvajal tudi z odličnimi picami, testeninami in jedmi z žara.
/upload/restaurant/penzion-termal-dolenjske-toplice.jpg
Sokolski trg 2 8350 Dolenjske Toplice
+ 386 31 413 588 Penzion Termal

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 505 ocen na Google Zemljevidi)


| v zadnjem tednu

5

Zelo dobra hrana, preizkusila 5 hodni meni, zelo zadovoljna, pohvale kuharjem in tudi strežnemu osebju. Mogoče predlog za kakšnega natakarja več, saj sem opazila, da ljudje radi kakšno rečejo, ne samo glede vina in hrane. Tako pa ob polni zasedenosti za to primankuje časa.

| pred enim mesecem

5

Odlična hrana in vino,ki ga prijazno osebje postreže ob vsakem hodu hrane . Cene primerne kvaliteti, zelo priporočam vzemite si čas in poizkusite.

| pred enim mesecem

5

Oštarija na nivoju...zelo okusna hrana in prijetno osebje..Le tako naprej..

| pred 2 mesecema

5

Odlicna hrana in prijazno osebje. Kljub nenajavljenem obisku med prazniki smo dobili mizo. Priporocam 5 hodni meni z vinsko spremljavo, katera je skrbno dodelana in lepo prepleta okuse, pravo dozivetje. Cenovno ugodno!

| pred 3 meseci

3

Takole je z Oštarijo. Hrana je okusna, ambient lep, cene še kar (!), postrežba prijazna...porcije bi pa lahko bile večje, kljub vsemu, pa četudi je bil teden restavracij, se lačen od mize ne spodobi oditi. Pa čeprav je denarnico olajšalo "le za 38 evrov".

Več mnenj