Penzion Termal

  • Sokolski trg 2, 8350 Dolenjske Toplice
  • 54 km
  • €€
  • Zaprto

Ponudba

DNEVNA PONUDBA
pice
testenine
jedi z žara

O nas

V samem jedru Dolenjskih Toplic, v neposredni bližini hotelov in le nekaj korakov stran od Kongresno kulturnega centra se nahaja Penzion Termal s 37 ležišči.

V pritličju penziona je restavracija Oštarija, kjer vas bomo na vašo željo postregli z zajtrkom, kosilom ali večerjo. Naš kuhar vas bo razvajal tudi z odličnimi picami, testeninami in jedmi z žara.

Nudimo

Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Penzion Termal V samem jedru Dolenjskih Toplic, v neposredni bližini hotelov in le nekaj korakov stran od Kongresno kulturnega centra se nahaja Penzion Termal s 37 ležišči.

V pritličju penziona je restavracija Oštarija, kjer vas bomo na vašo željo postregli z zajtrkom, kosilom ali večerjo. Naš kuhar vas bo razvajal tudi z odličnimi picami, testeninami in jedmi z žara.
/upload/restaurant/penzion-termal-dolenjske-toplice.jpg
Sokolski trg 2 8350 Dolenjske Toplice
2 + 386 73 937 470 Penzion Termal

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 830 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

5

Oštarija ima svoj čar. V odzivih gostov, ki so svoj pečat pustili po stenah, v zelo prijaznem osebju, ki se zelo trudi, da bi svojim gostom omogočili odlično izkušnjo pri njih... Hrana je zelo dobra, postrežba na visokem nivoju. Vse skupaj v samem središču Dolenjskih Toplic.

| pred 2 tedni

5

Čudovit ambient,odlična hrana,prijetna postrežba pa lep natakar.Cena sprejemljiva.Se pridemo in to z veseljem.Vse pohvale.

| pred 3 meseci

5

Počitnice z otroci v termah Dolenjske toplice,potem pa booom odlična kulinarika za razvajanje brbončič, res top hrana in prijaznost osebja.

| pred 5 meseci

4

Hrana je zelo dobra. Restavracija na nivoju. Strežno osebje vedno prida nekaj osebne note, kar me vedno znova navduši.

Več mnenj
Imate svojo spletno stran? Malice in kosila lahko enostavno prikažemo tudi tam. Pišite nam na mail: