Restavracija Balnea

  • Zdraviliški trg 7, 8350 Dolenjske Toplice
  • 53.9 km
  • Zaprto

O nas

Na Dolenjskem je vsako potovanje tudi raziskovanje. Odkrijte novo dimenzijo aktivne sprostitve in se podajte v kraje vznemirljive narave in kulturnih biserov.
Pripravljanje zdravih obrokov z našimi kulinaričnimi mojstri, jedilniki, prilagojeni željam in potrebam gostov, izjemno sveža in domača živila, kupljena pri lokalnih dobaviteljih.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Restavracija Balnea Na Dolenjskem je vsako potovanje tudi raziskovanje. Odkrijte novo dimenzijo aktivne sprostitve in se podajte v kraje vznemirljive narave in kulturnih biserov.
Pripravljanje zdravih obrokov z našimi kulinaričnimi mojstri, jedilniki, prilagojeni željam in potrebam gostov, izjemno sveža in domača živila, kupljena pri lokalnih dobaviteljih.
/upload/restaurant/restavracija-balnea-dolenjske-toplice.jpg
Zdraviliški trg 7 8350 Dolenjske Toplice
+ 386 8 20 50 300 Restavracija Balnea

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 1560 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 2 tedni

5

Super za cele družine. Možnosti za male, večje, velike in starejše, tobogani, igrala različni bazeni, savne, ugodo za prehrano, super ponudba.

| pred enim mesecem

5

Vredu prostor in cistoca sta uredu . Dosti prostora za otroke in najstnike. Razlicni bazeni. Restervracija hrana uredu in zmerne cene. Sam si uzemes hrano in na koncu pospravis pladenj. Sencnik dodatno doplacilo 3€ na dan. Zadaj igralnica za manjse otroke na prostem. Zunaj je tudi bife , kjer so cene zmerne. Priporocam ce ste iz hotela sport da se na recepciji pozanimate o dodatni ponudbi. Kjer lahko v dolenskih toplicah koristite popust. Na osebo plačaš samo5€ karta za celi dan. Otrok do 3 let brezplačno. Drugace se splača.

| v zadnjem tednu

5

Lepe terme. Lepa notranjost. Zunanji tobogani so lepa popestritev. priporočam

| pred enim tednom

5

Vse pohvale...prekrasno👍👌👏

| pred 2 tedni

5

Velik zunanji bazen, gusarska ladja v otroškem bazenu, še en pokriti otroški bazen, veliko sence, otroško igrišče in trampolin (v senci) in štirje tobogani, tako da zabava zagotovljena cel dan. Lokal s prijaznim osebjem.

Več mnenj