X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Restavracija Balnea

  • Zdraviliški trg 7, 8350 Dolenjske Toplice
  • 7262.8 km
  • Zaprto

O nas

Na Dolenjskem je vsako potovanje tudi raziskovanje. Odkrijte novo dimenzijo aktivne sprostitve in se podajte v kraje vznemirljive narave in kulturnih biserov.
Pripravljanje zdravih obrokov z našimi kulinaričnimi mojstri, jedilniki, prilagojeni željam in potrebam gostov, izjemno sveža in domača živila, kupljena pri lokalnih dobaviteljih.

Nudimo

Invalidski dostop
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Restavracija Balnea Na Dolenjskem je vsako potovanje tudi raziskovanje. Odkrijte novo dimenzijo aktivne sprostitve in se podajte v kraje vznemirljive narave in kulturnih biserov.
Pripravljanje zdravih obrokov z našimi kulinaričnimi mojstri, jedilniki, prilagojeni željam in potrebam gostov, izjemno sveža in domača živila, kupljena pri lokalnih dobaviteljih.
/upload/restaurant/restavracija-balnea-dolenjske-toplice.jpg
Zdraviliški trg 7 8350 Dolenjske Toplice
+ 386 8 20 50 300 Restavracija Balnea

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 1206 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

3

Čudoviti ležalniki, sonček, senčka, otroški bazen z gusarsko ladjo, bazen s tobogani, vse, kar hočeš...le ohladit se ne moreš, ker je tudi na tuših topla voda, pa receptorka, kaliber zase.... Ti ne pove za noben popust, pa če še tako sprašuješ! Kasneje sem v ceniku - res DROBEN tisk, našla 10% popusta za upokojence...

| pred 2 mesecema

4

Ene mojih najljubsih term. Mirne, ciste, urejene. Vsec mi je, da so v parni savni vedno na voljo razlicni pilingi, ob 9h zvecer med vikendom prinesejo sladke priboljske in vitaminski napitek. Tudi vroca kopel po japonskem vzoru je vredna pohvale. Edino, kar v teh termah pogresam so kaksne zvocne masaze z gongom ali pa tibetanskimi.skledami, ali pa morda kaksni posebni meditativni programi v Zen sobi. Pa kaksna kneipova pot bi se lahko bila. Drugace, pa vse pohvale.

| v zadnjem tednu

3

Med vikendi je razmeroma drago. 13 eur za odraslega in 10 eur otrok od 7 let naprej.

| v zadnjem tednu

5

lepo urejene savne, sproščanje na zasebni terasi ali na ležalnikih ob tihi glasbi.

| pred 2 mesecema

4

odlično urejeno, primerno za družine. Osebje je prijazno. Organizirano je strokovno vodenje skupinske telovadbe v bazenu za katero je veliko zanimanja in se je udeleži večina kopalcev ki so tisti trenutek v bazenu. bazen je povezan z zunanjim bazenom ki je odprt celo leto. gkede na obisk manjka pokrit večji plavalni bazen. okolica je lepo urejena in primerna za krajše in daljše sprehode. parkirišč je dovolj v bližini bazena tudi za dnevne obiskovalce.

Več mnenj