Restavracija Oštarija-Herbelier

  • Sokolski trg 2, 8350 Dolenjske Toplice
  • 54 km
  • Zaprto

O nas

Oštarija je sinonim za sveže, sezonske in lokalno pridelane sestavine, ki jih vnašamo v avtohtone in pozabljene recepte, prepletene s ščepcem sodobne kreativnosti vrhunske kulinarične ekipe, ki jo vodi kuharski mojster Robert Gregorčič.

Krožniki, s katerimi razvajamo brbončice naših gostov, navdihuje tradicionalna slovenska kulinarična krajina, ki smo ji dodali dolenjski pridih, obogaten s sodobnimi gastronomskimi tehnikami.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba brez glutena
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Restavracija Oštarija-Herbelier Oštarija je sinonim za sveže, sezonske in lokalno pridelane sestavine, ki jih vnašamo v avtohtone in pozabljene recepte, prepletene s ščepcem sodobne kreativnosti vrhunske kulinarične ekipe, ki jo vodi kuharski mojster Robert Gregorčič.

Krožniki, s katerimi razvajamo brbončice naših gostov, navdihuje tradicionalna slovenska kulinarična krajina, ki smo ji dodali dolenjski pridih, obogaten s sodobnimi gastronomskimi tehnikami.
/upload/restaurant/restaurant131da5956f168e9.jpg
Sokolski trg 2 8350 Dolenjske Toplice
+ 386 5 126 29 90 Restavracija Oštarija-Herbelier

Skupna ocena: 4,7

(Skupna ocena je seštevek 550 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

4

Prijazen odnos do obiskovalca. Prenočišče sem rezervirala. Večerja po naročilu, file postrvi v cesnovi omaki z prilogo bi ocenila kot odlično pripravljeno. Sobe so čiste, zaposleni zelo prijazni.

| pred 2 mesecema

5

Z možem sva praznovala 40. obleltnico poroke. Otroci so nama plačali enkratno kulinarično doživetje v Oštariji v Dolenjskih toplicah. Super šef kuhinje in odlična postrežba. Hvala. Super ste. Priporočamo vsem!!!!!

| pred 3 meseci

4

Izredno prijazen ambient in še prijaznejše osebje. Pestra ponuda jedi in pijač. Oštarija Herbelier se nahaja v samem centru Dolenjskih Toplic, vse je dobesedno v dosegu 5 minut peš.

| pred 2 mesecema

5

Vrhunska kulinarika in vina, pospremljena z odlično postrežbo. Priporočam!

| pred enim tednom

4

Prijazno osebje in miren motel. Super hrana.

Več mnenj