Restavracija Marof

  • Rožna ulica 39, 1330 Kočevje
  • 52.7 km
  • €€
  • Odprto

Ponudba

Nudimo več menijev toplih malic in kosil in kar je najpomembnejše; široko paleto jedi po vašem izboru. Poleg toplih obrokov pripravljamo tudi prigrizke za hladno-tople bifeje ali cocktail party-je. S cateringom se ukvarjamo od leta 2004. Danes smo eni izmed glavnih ponudnikov cateringa na ribniško-kočevskem območju.

O nas

Nahajamo se v idiličnem okolju gozdnate Kočevske pokrajine, saj se neposredno v njeni bližini že začenjajo mogočni Kočevski gozdovi. Pred restavracijo se na prostem nahaja galerija lesenih skulptur znanega akademskega slikarja in kiparja Staneta Jarma, katerega umetnina krasi tudi samo restavracijo in predstavlja kočevske gozdarje. Okrog restavracije vodi naravoslovna učna pot, kjer se lahko sprehodite do naravne lepote kraške pokrajine Rožni studenec.

Nudimo

Malice
Možnost rezervacije
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
Restavracija Marof Nahajamo se v idiličnem okolju gozdnate Kočevske pokrajine, saj se neposredno v njeni bližini že začenjajo mogočni Kočevski gozdovi. Pred restavracijo se na prostem nahaja galerija lesenih skulptur znanega akademskega slikarja in kiparja Staneta Jarma, katerega umetnina krasi tudi samo restavracijo in predstavlja kočevske gozdarje. Okrog restavracije vodi naravoslovna učna pot, kjer se lahko sprehodite do naravne lepote kraške pokrajine Rožni studenec. /upload/restaurant/restavracija-marof-kocevje.jpg
Rožna ulica 39 1330 Kočevje
2 + 386 1 895 49 83 Restavracija Marof

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 82 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim letom

5

Luštna restavracija, kjer so nas sprejeli 90 udeležencev srečanja... 👍

| pred 5 leti

5

Danes bil, po doooolgem času, spet na topli malici na Marofu. 🙂 Kaj naj rečem? Zeloo odlična malica, velika izbira, zeloo okusno 😉 in tudi postrežba je odlična. Dejansko, nismo nič čakali. 👍 Zelo zeloo priporočam.

| pred 2 letoma

5

Zelo prijazno osebje. Dobra hrana ter pijača. Priporočam.

| pred 2 letoma

4

Všečna delavska menza z fer porcijo za malico

Več mnenj