Hotel Bela krajina

  • Cesta bratstva in enotnosti 28, 8330 Metlika
  • 76.9 km
  • Odprto

Ponudba

Hotel dnevno nudi tudi toplo malico, kosila in jedi po naročilu. Pripravijo tudi raznolike belokranjske, slovenske in mednarodne kulinarične specialitete za posameznike, organizirane skupine, izletnike, rojstne dneve, ohceti in druge priložnosti.
Gostom je na voljo tudi internetni kotiček.
V sklopu podjetja GTM d. o. o. poleg hotela Bela krajina obratuje še kamp v Podzemlju.

O nas

Hotel Bela krajina se nahaja v starem mestnem jedru mesta Metlika. Hotel neprekinjeno deluje že od leta 1963 ter že 50 let pooseblja tradicionalno belokranjsko gostoljubnost. gostom pa nudi 26 sodobno opremljenih klimatiziranih sob ter odlično restavracijo s pestrim izborom hišnih specialitet, tradicionalnih jedi in odličnih lokalnih vin.
Hotel dnevno nudi tudi toplo malico, kosila in jedi po naročilu.

Nudimo

Invalidski dostop
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Otroška igrala
Parkirni prostor
Ponudba za vegane
Ponudba za vegetarijance
Prenočišča
Tedenska kosila
WI-FI
Hotel Bela krajina Hotel Bela krajina se nahaja v starem mestnem jedru mesta Metlika. Hotel neprekinjeno deluje že od leta 1963 ter že 50 let pooseblja tradicionalno belokranjsko gostoljubnost. gostom pa nudi 26 sodobno opremljenih klimatiziranih sob ter odlično restavracijo s pestrim izborom hišnih specialitet, tradicionalnih jedi in odličnih lokalnih vin.
Hotel dnevno nudi tudi toplo malico, kosila in jedi po naročilu.
/upload/restaurant/hotel-bela-krajina-metlika.jpg
Cesta bratstva in enotnosti 28 8330 Metlika
+ 386 73 058 123 Hotel Bela krajina

Skupna ocena: 4,3

(Skupna ocena je seštevek 233 ocen na Google Zemljevidi)


| pred enim mesecem

3

Hotel ima ciste sobe, kar je res pohvalno. Zajtrki so prevec monotoni, vsak dan enako. Pogresali smo sveze sadje, lepo narezano. Tudi ostalo se je zdelo pripravljeno na hitro. Prijaznost je, vendar brez nasmeha. Mi smo letovali 5 dni, zato smo imeli cas opazovati. Drugace pa je Bela krajina cudovita.

| pred 2 mesecema

5

Zelo lepo so naju sprejeli, pri vnovčenju bonov ni bilo nobenih problemov, zajtrk je bil odličen, zelo obilen in seveda postregli so z belokranjsko pogačo, ki je pri njih res "vredna greha". Zelo lep kratek oddih. Priporočava obisk in ogled Bele krajine.

| pred 2 mesecema

5

Zelo prijeten hotel v središču Metlike. Prijazno osebje.

| pred enim mesecem

5

Solidna hrana, prijazno in ustrežljivo osebje, čiste sobe...

| pred 8 meseci

5

Kod gostinec sem se udelezila gostinskega plesa ki je letos potekal v Hotelu Bela krajina vse pohvale na organizaciji ter postrežbi!

Več mnenj