X

Namesti aplikacijo za

Namesti

Boheja restavracija in bar

  • Belokranjska cesta 24a, 8000 Novo mesto
  • 31.3 km
  • €€
  • Odprto

Aktualna ponudba

Ni dnevne ponudbe? Sporoči ponudniku, da želiš njegovo aktualno ponudbo na Malcajt.com.

Ponudba

Širok izbor jedi bo zadovoljil vse okuse. Hladne in tople predjedi ter okusni aperitivi , vegetarijanske in sodobne jedi ter slastne sladice.
Imamo znanje in opremljenost, da ponudbo lahko prilagajamo okusom, potrebam in željam gostov.

Za vse zahtevne goste poskrbi odličen vinski svetovalec z izborom tujih in slovenskih, lokalnih vin. Vinska karta obsega preko 80 vin, vključno z znanimi slovenskimi vini, lokalnimi kapljicami in peninami.

Za vas vsak dan pripravljamo izvrstne malice, kosila, širok izbor jedi po naročilu, poslovna kosila, catering, po vaših željah pripravimo tudi nepozabno praznovanje vašega dogodka (obletnice, poroke, krsti, obhajila....) Na razpolago imamo do 80 sedišč znotraj restavracije, poleti pa še dodatnih 30 sedišč na terasi. Ob posebnih priložnostih prostor zlahka spremenino v plesišče z živo glasbo.

O nas

Restavracija Boheja domuje ob Belokranjski cesti, regionalni cesti, ki vodi proti Beli Krajini in ob avtomobilski tovarni Revoz in je le nekaj sto metrov oddaljena od središča Novega mesta.
Objekt je sodoben, a ne hladen in minimalističen, pač pa topel in prijazen, ki sodi v urbano okolje.
V restavraciji imamo prostora za 70 gostov, v kavarni je na voljo 30 sedišč, v poletnih mesecih pa je na voljo tudi velik vrt.

Nudimo

Invalidski dostop
Kreditne kartice
Malice
Možnost rezervacije
Nedeljska kosila
Odprto ob vikendih
Parkirni prostor
Ponudba za vegetarijance
Tedenska kosila
WI-FI
Boheja restavracija in bar Restavracija Boheja domuje ob Belokranjski cesti, regionalni cesti, ki vodi proti Beli Krajini in ob avtomobilski tovarni Revoz in je le nekaj sto metrov oddaljena od središča Novega mesta.
Objekt je sodoben, a ne hladen in minimalističen, pač pa topel in prijazen, ki sodi v urbano okolje.
V restavraciji imamo prostora za 70 gostov, v kavarni je na voljo 30 sedišč, v poletnih mesecih pa je na voljo tudi velik vrt.
/upload/restaurant/boheja-restavracija-in-bar-novo-mesto.jpg
Belokranjska cesta 24a 8000 Novo mesto
2 +386 5 901 06 74 Boheja restavracija in bar

Skupna ocena: 4,4

(Skupna ocena je seštevek 223 ocen na Google Zemljevidi)


| pred 4 meseci

5

Obisk priporočam vsem, ki želijo okusiti hrano na nivoju. Gostilno sem obiskal v tednu restavracij. Izkušnja je bila res gurmanska. Postrežba je bila na zelo visokem nivoju. Osebje je bilo zelo prijazno, ustrežljivo in hitro. Cene so nekoliko višje vendar čisto primerljive za postreženo hrano. Okusi so bili izvrstni. Krožniki so izgledali odlično. Priporočam gurmansko izkušnjo.

| pred 4 meseci

5

Izjemno okusno kosilo. Predjed, juha, glavna jed in sladica - brez pripomb in odlična postrežba. Čudovit ambient in veliko parkirišče. Poskrbljeno tudi za najmlajše, ki se lahko zabavajo na trampolinu.

| pred 4 meseci

5

Profesionalna in prijazna postrežba. Da o razvajanju brbončic ne govorim. Vse pohvale in toplo priporočam.

| pred 4 meseci

5

Izredno lep ambient, hrana in postrežba je bila odlična. Priporočam.

| pred 3 meseci

3

Korektna hrana,brez velikih presežkov.

Več mnenj